Motivul pentru care Shiloh Jolie a decis să renunțe la numele tatălui său, Brad Pitt. Ce a dezvăluit avocatul ei

Shiloh Jolie a decis să renunțe la numele tatălui său, Brad Pitt, la împlinirea vârstei de 18 ani. Acum, avocatul fetei a dezvăluit motivul deciziei.

Motivul pentru care Shiloh Jolie a decis să renunțe la numele tatălui său, Brad Pitt. Ce a dezvăluit avocatul ei

Shiloh Jolie, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a luat decizia de a renunța la numele tatălui său, păstrându-l doar pe cel al mamei. Acum, avocatul fetei a dezvăluit și motivul pentru care aceasta a luat hotărârea, într-o declarație acordată publicației Page Six.

Astfel, Peter Levine, avocatul ei, a declarat public că Shiloh Jolie, în vârstă de 18 ani, nu a publicat într-un ziar decizia de a-și schimba numele, așa cum s-a speculat în presă, și a atenționat publicațiile să nu mai răspândească informații incorecte care o privesc pe clienta sa. El a detaliat procedura prin care trebuie să treacă dosarul astfel încât să fie aprobată schimbarea de nume.

„Shiloh Jolie nu a publicat o reclamă anunțând vreo schimbare de nume”, a spus acesta, „și orice fel de raport din partea presei care susține acest lucru este incorect. Ca avocat al lui Shiloh, am datoria de a publica o înștiințare legală, deoarece legea din California impune asta oricărei persoane care își schimbă numele. Notificarea a fost publicată în Los Angeles Times, așa cum cere procedura.” Levine a mai adăugat și că media „trebuie să fie mai atentă în modul în care raportează, mai ales când este vorba despre un adult tânăr care a luat independent o decizie semnificativă, ce a urmat unor evenimente dureroase, și care acum doar urmează pașii legali.”

Reprezentanții lui Brad Pitt nu au răspuns cererilor pentru declarații din partea mediei americane privind decizia lui Shiloh Jolie de a renunța la numele tatălui ei, aceasta devenind, din Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie. Decizia fetei a fost anunțată chiar când aceasta a împlinit 18 ani, în luna mai, moment în care aceasta a și făcut demersurile legale. Și sora lui Shiloh, Vivienne, în vârstă de 16 ani, deși nu își poate schimba încă legal numele, a făcut același pas simultan cu sora ei mai mare, apărând în creditele producției The Outsiders doar drept Vivienne Jolie. Vivienne servește, alături de mama ei, drept producătoare a musical-ului.

Mai multe surse au declarat pentru presă că Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, este supărat pentru decizia lui Shiloh Jolie de a renunța la numele lui. „Nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când ea s-a născut. Întotdeauna și-a dorit o fată”, a declarat un apropiat al actorului pentru publicația People. „Faptul că i se amintește că și-a pierdut copiii nu este, desigur, ușor pentru Brad. Îi iubește și îi este dor de copii. E foarte trist.” Aceeași sursă a menționat și faptul că, deși actorul este fericit în relația alături de noua sa parteneră, Ines de Ramon, este îndurerat de separarea de cei șase copii.

Shiloh Jolie și Vivienne Jolie se alătură fraților lor în decizia de a renunța la numele celebrului lor tată. Zahara, în vârstă de 19 ani, a renunțat la numele lui Pitt atunci când a fost introdusă în suroritatea Alpha Kappa Alpha de la colegiul Spelman, ale cărui cursuri le urmează în Atlanta, în noiembrie anul trecut. Maddox, în vârstă de 22 de ani, utilizează, și el, doar numele mamei sale.

Angelina Jolie și Brad Pitt mai au încă doi copii împreună, pe Pax, de 20 de ani, și Knox, de 16. Cuplul a divorțat, după câțiva ani, în 2019, dar lupta pentru custodia copiilor încă minori continuă. Separarea dintre cele două staruri a survenit în urma unui incident violent petrecut într-un avion în 2016, iar ani mai târziu aceștia încă luptă pentru bunurile obținute în timpul căsniciei, aducându-și reciproc acuzații grave.

Citește și:
Mesajul lui Kate Middleton după apariția de la Wimbledon. Prințesa de Wales pare că și-a reluat o parte din îndatoriri

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people