Milionara Sharon Stone se lamentează că „e scump să fii celebră”

Sharon Stone, actrița cu o avere estimată la peste 40 de milioane de dolari, s-a lamentat într-un interviu recent în legătură cu costurile unei vieți în lumina reflectoarelor.

Milionara Sharon Stone se lamentează că "e scump să fii celebră"

Milionara Sharon Stone, actriță cu o avere estimată la peste 40 de milioane de dolari, e la fel ca noi — deranjată de costurile din ce în ce mai mari ale vieții. Vedeta s-a plâns în cadrul unui interviu în legătură cu prețul bogăției și celebrității, lucru care i-a adus numeroase critici din partea fanilor care consideră că aceasta a pierdut contactul cu realitatea.

Recent, Sharon Stone a acordat un interviu publicației In Style, unde a vorbit și despre bani. Și chiar dacă oricine s-ar aștepta ca o persoană ale cărei venituri depășesc cu mult media să nu fie tocmai racordată la cheltuielile de care au parte oamenii care muncesc în medii mai puțin recompensate financiar, actrița a depășit măsura, ajungând să se plângă jurnaliștilor în legătură cu costurile unei vieți faimoase. Astfel, milionara Sharon Stone s-a lamentat: „Mergi la cină, sunt 15 oameni la masă, și cine primește nota? Tu achiți nota de 3000 de dolari de fiecare dată. E foarte scump să fii celebră.”
Printre cele mai mari cheltuieli de care are parte actrița se numără cele legate de achiziționarea unei noi case, dar și salariile pe care este nevoită să le plătească echipei sale de securitate, oamenilor din echipa sa de PR, precum și managerilor și make-up artiștilor care se ocupă de imaginea sa pentru fiecare apariție publică.

Declarațiile acesteia sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât Sharon Stone s-a dovedit în trecut o persoană puțin interesată de partea financiară a vieții sale, arătându-și în multiple rânduri generozitatea față de colegii de breaslă. Este cunoscut faptul, relatat în volumul său de memorii, The Beauty of Living Twice, publicat în 2021, că Stone i-a dăruit lui Leonardo DiCaprio o parte din salariul încasat pentru filmul The Quick and the Dead, pentru ca acesta să fie motivat să joace în film. „Era un superstar, care abia apăruse în rolul nominalizat la Oscar din Whats Eating Gilbert Grape”, a povestit actrița pentru In Style. „Iar eu voiam să apar într-un film bun, nu într-unul prost, așa că trebuia să am cei mai buni oameni lângă mine.” Deși la acea vreme producătorii nu au putut să-i înțeleagă decizia, aceasta a hotărât că va sacrifica o treime din plata sa de 3 milioane pentru proiect, astfel încât DiCaprio să obțină un milion în plus pentru a juca rolul fiului său în film. „Leo era doar un copil”, a mai povestit Stone despre actorul care și-a aniversat la acea vreme 18 ani pe platourile de filmare. Tot ea a povestit că cel mai probabil DiCaprio nu a știut aceste detalii până la apariția volumului său de memorii, în care a povestit întreaga întâmplare.

DiCaprio însuși, întrebat ulterior, și-a exprimat recunoștința față de actriță: „E incredibil. Întotdeauna a fost o mare promotoare a cinema-ului și le-a oferit oportunități altor actori, sunt foarte recunoscător. I-am mulțumit de multe ori. Nu știu dacă chiar i-am trimis vreodată un cadou fizic pentru asta, dar nu am destule cuvinte să-i mulțumesc.”

Cunoscută pentru abordarea sa onestă față de industria de film, care a dezavantajat-o în numeroase rânduri, milioana Sharon Stone se dovedește acum surprinzător de insensibilă în chestiuni financiare. Pentru că, până la urmă, oricât de mari ar fi costurile asociate unei armate de subalterni a căror misiune este să te pună în cea mai bună lumină în fiecare zi și cu fiecare apariție publică, faptul că ți le permiți și că aparițiile tale generează alte venituri nu se poate compara cu costurile vieților oamenilor care nu sunt în aceeași situație privilegiată.

Citește și:
Usher s-a căsătorit în Las Vegas, în weekendul în care a cântat la Super Bowl

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people