Michelle Obama a împlinit 60 de ani. Cum a sărbătorit alături de soțul ei: „Jumătatea mea mai bună”

Michelle Obama a împlinit 60 de ani și soțul ei, Barack Obama, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Michelle Obama a împlinit 60 de ani. Cum a sărbătorit alături de soțul ei: "Jumătatea mea mai bună"

Barack Obama a sărbătorit aniversarea vârstei de 60 de ani a soției sale, Michelle. Fostul președinte a postat o fotografie cu partenera lui de viață, desculță într-o rochie galbenă de soare, pozând lângă o piscină cu o frumoasă priveliște spre ocean. De asemenea, Obama i-a transmis un mesaj emoționant soției sale cu ocazia zilei sale de naștere.

Michelle Obama a împlinit 60 de ani

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a intrat pe rețelele de socializare pentru a împărtăși cu publicul o fotografie cu soția lui din timpul unei vacanțe. Mai mult, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani, Michelle Obama a fost lăudată în postarea partenerului ei de viață.

„Așa arată 60 de ani. La mulți ani pentru jumătatea mea mai bună – care se întâmplă să fie una dintre cele mai amuzante, mai inteligente și mai frumoase persoane pe care le cunosc. @MichelleObama. Faci ca fiecare zi să fie mai bună. Abia aștept să văd ce îți aduce acest nou deceniu”, a scris Barack Obama pe Instagram.

Cuplul s-a cunoscut la o firmă de avocatură din Chicago, unde ea a fost desemnată să îi fie mentor. S-au căsătorit în 1992 și au împreună două fiice, Malia, 25 de ani, și Sasha, 22 de ani. În ciuda căsniciei lor îndelungate, autoarea cărții „Becoming” a fost sinceră în legătură cu faptul că a trecut prin momente dificile.

În 2022, fosta primă doamnă a SUA a recunoscut că „nu l-a putut suporta” pe Barack Obama în primii 10 ani ai căsniciei lor, din cauza sarcinilor inegale în gospodărie și în creșterea copiilor.

„Oamenii cred că sunt răutăcioasă când spun asta. E ca și cum, au fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soțul”, a spus Michelle în timpul unui panel Revolt TV.

Michelle Obama a mărturisit că a început să își îndrepte „furia” împotriva lui Barack Obama atunci când acesta își făcea timp să joace golf sau să călătorească în interes de serviciu, în timp ce ea jongla cu meseria de mamă și avocată.

„Și timp de 10 ani, în timp ce noi încercam să ne construim carierele și, știți, ne făceam griji cu privire la școală și la cine ce face și cum face, eu eram ca și cum: „Ugh, asta nu e chiar așa”. Și ghici ce? Căsătoria nu este 50/50  niciodată. Există momente când eu ofer 70%, el 30%, dar ghici ce? Suntem căsătoriți de 30 de ani. Aș prefera 10 ani răi decât 30″, și-a amintit ea.

Cei doi au împlinit 31 de ani de căsnicie

Anul trecut, amândoi au postat mesaje emoționante unul pentru celălalt în cinstea celei de-a 31-a aniversări a căsătoriei lor.

„La mulți ani, draga mea! @MichelleObama”, a scris Barack, pe rețelele de socializare, alături de o fotografie personală rară în care cei doi stau împreună în fața unui câmp mare. El a continuat numind-o pe soția sa, „strălucitoare, bună, amuzantă și frumoasă”. „Sunt norocos să te numesc a mea”, a adăugat el.

Michelle a sărbătorit, de asemenea, evenimentul de pe 3 octombrie cu o postare separată care arată cuplul de lungă durată zâmbind în fața unei priveliști spre oraș: „31 de ani, și o viață de trăit”, a descris soția fostului președinte american. „Îmi place să trec prin viață cu tine alături de mine, @BarackObama. La mulți ani, dragă! ❤️.”

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people