Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, sunt despărțiți de mai bine de 6 ani. Ce s-a întâmplat cu celebrul cuplu, cei doi fiind căsătoriți de 45 de ani

Maryl Streep și Don Gummer sunt separați de peste 6 ani.

Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, sunt despărțiți de mai bine de 6 ani. Ce s-a întâmplat cu celebrul cuplu, cei doi fiind căsătoriți de 45 de ani

Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, cu care este căsătorită de 45 de ani, duc vieți separate, au confirmat vineri surse pentru Page Six. Actrița premiată cu Oscar, în vârstă de 74 de ani, și apreciatul sculptor, în vârstă de 76 de ani, sunt separați de mai bine de șase ani.

Meryl Streep și Don Gummer sunt separați de 6 ani

Vestea ar putea veni ca un șoc, deoarece actrița a fost văzută recent la Premiile Princesa de Asturias 2023, purtând verigheta. Cu toate acestea, ultima dată când au fost văzuți împreună cei doi a fost la Premiile Oscar 2018.

sursa: Profimedia

„Don Gummer și Meryl Streep sunt separați de mai bine de 6 ani și, deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales vieți separate”, a declarat un reprezentant al actriței pentru Page Six.

Cuplul are patru copii: cântărețul și compozitorul Henry Wolfe, în vârstă de 43 de ani, actrițele Mamie Gummer, în vârstă de 40 de ani, Grace Gummer, în vârstă de 37 de ani, și Louisa Jacobson, în vârstă de 30 de ani, pe care i-au crescut în casa lor din Connecticut, în liniștitul și istoricul oraș Salisbury. Cei doi au, de asemenea, cinci nepoți.

Fiul lor, Henry, are doi copii cu soția sa, Tamryn Storm Hawker, iar Mamie are doi copii cu soțul ei, Mehar Sethi. Între timp, Grace a născut recent primul ei copil. În ceea ce o privește pe Louisa, ea este cunoscută mai ales pentru rolul principal din serialul HBO „The Gilded Age”.

Pe lângă ferma lor din Connecticut, Meryl Streep și Don Gummer au avut un apartament de lux în Tribeca, în New York, până când l-au vândut pentru 15,8 milioane de dolari în ianuarie 2020. Streep a cumpărat apoi o casă de 4 milioane de dolari în Pasadena, California, în iulie 2020.

Cum s-au cunoscut cei doi

Streep și Gummer s-au cunoscut pentru prima dată prin fratele ei, Harry, în 1978. La acea vreme, actrița plângea pierderea regretatului ei iubit și coprotagonist al filmului „Vânătorul de cerbi”, John Cazale, care murise în acel an din cauza unui cancer pulmonar. Streep și Gummer s-au căsătorit în același an și de atunci și-au ținut relația departe de ochii publicului.

Când a fost întrebată care este secretul căsniciei sale îndelungate, Streep a declarat pentru Vogue în 2002: „Bunăvoința și dorința de a ceda – și de a tăcea din când în când. Nu există o hartă a modului în care să crești o familie: Este întotdeauna o mare negociere. Dar am o nevoie holistică de a munci și de a menține legături importante de iubire în viața mea”.

În 2017, Streep a făcut un comentariu rarisim despre soțul ei după ce a acceptat premiul pentru cea mai bună actriță, în urma interpretării sale din „The Iron Lady”.

„În primul rând, îi voi mulțumi lui Don, pentru că atunci când îi mulțumești soțului tău, la sfârșitul discursului, se dă drumul la muzică. Vreau să știe că tot ceea ce prețuiesc cel mai mult în viața noastră este ce mi-ai oferit tu”, și-a început actrița discursul.

Cei doi au fost o prezență constantă la Premiile Oscar, Streep fiind nominalizată la un număr record de 21 de premii Oscar, câștigând trei.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people