Megan Fox, primele declarații despre presupusa infidelitate a lui Machine Gun Kelly

Megan Fox neagă zvonurile conform cărora Machine Gun Kelly ar fi înșelat-o.

Megan Fox, primele declarații despre presupusa infidelitate a lui Machine Gun Kelly

Megan Fox și-a reactivat contul de Instagram pentru a vorbi despre presupusa infidelitate a lui Machine Gun Kelly, care ar fi dus la despărțirea lor.

„Nu a existat niciun fel de amestec din partea unor terțe părți în această relație. Asta include, dar nu se limitează la… oameni reali, DM-uri, roboți AI sau demoni succubus”, a scris actrița pe Instagram.

 „… Trebuie să lăsați această poveste să moară și să lăsați toți acești oameni nevinovați în pace 🙏💜” .

La momentul respectiv, fanii au speculat că MGK ar fi înșelat-o pe Fox cu chitarista Sophie Lloyd. Cu toatea acestea, reprezentanții artistei au negat zvonurile, declarând pentru Page Six că „Sophie Lloyd este o muziciană profesionistă și desăvârșită, care a fost târâtă inutil în mass-media pe baza unor acuzații nefondate făcute de rețelele de socializare. Orice sugestie că ea ar fi acționat vreodată într-un mod neprofesionist sau că ar fi ieșit din relația ei este falsă”.

Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost văzuți săptămâna trecută împreună, în timp ce ieșeau dintr-un cabinet de consiliere matrimonială din California. Actrița a părut emoționată în timp ce și-a șters ochii la ieșirea din clădire, iar MGK, foarte gânditor, o urmărea îndeaproape. Cei doi au fost văzuți vorbind unul cu celălalt în timp ce intrau în parcare, înainte de a pleca în mașini separate. Se crede că au petrecut două ore și jumătate în interiorul clădirii.

De asemenea, o sursă a declarat pentru People că Megan „s-a certat” cu Machine Gun Kelly și este „foarte supărată” pe acesta. În plus, actrița a decis să nu mai poarte inelul de logodnă oferit de artist. Cu toate acestea, cuplul nu a pus capăt „oficial” logodnei lor.

„Ei nu au anulat oficial logodna, dar Megan și-a scos inelul. Au avut probleme în trecut, dar lucrurile par destul de serioase de data aceasta”, a spus sursa.

Citește și:
Gerard Pique vorbește pentru prima dată despre relația sa cu Clara Chia Marti: „Sunt o marionetă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people