Magda Pălimariu a terminat un program de masterat. Imagini inedite cu vedeta la absolvire: „Mă simt mândră”

Magda Pălimariu a împărtășit imagini inedite de la absolvirea programului de Master pe care l-a urmat.

Magda Pălimariu a terminat un program de masterat. Imagini inedite cu vedeta la absolvire: "Mă simt mândră"

Pe lângă faptul că este mama unui băiețel minunat, Magda Pălimariu și-a dedicat ultimii doi ani studiului. Vedeta Pro TV a finalizat recent un masterat în Studii de Securitate Globală la Universitatea de Vest din Timișoara și a împărtășit cu fanii săi imagini de la absolvire.

Magda Pălimariu a absolvit un program de masterat

Zilele trecute, Magda Pălimariu a îmbrăcat din nou roba de absolventă. Deja licențiată în Litere, vedeta de la Pro TV a obținut acum și diploma de masterat în Studii de Securitate Globală. Anunțul a fost făcut de ea pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii de la ceremonia de absolvire desfășurată în Timișoara.

„Ieri am mai încheiat un capitol din viața mea, un capitol important care mă face să mă simt mândră și împlinită pentru tot ce am realizat în ultimii doi ani. Înafară de rolul de mamă, am reușit să îmi realizez și un alt mare vis și anume acela de a urma studiile universitare de Masterat( Studii de Securitate Globală) în cadrul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, @uvt_romania. Prestigioasa Universitate de Vest din Timișoara este recunoscută și datorită cadrelor didactice care au o pregătire deosebită si de la care am avut șansa să învăț foarte multe pe parcursul celor doi ani și cărora vreau să le mulțumesc pe această cale! Totodată, sunt bucuroasă, că am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați, colegi, profesori, pe care altfel nu aș fi avut șansa să-i întâlnesc! Mulțumesc tuturor!”, a scris Magda Pălimariu în dreptul imaginilor postate.

Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima oară în luna august a anului 2022, având un băiețel pe nume Aksel. Vedeta a ales să nască în Norvegia, acolo unde locuiește de multă vreme, fiind țara natală a partenerului ei de viață. 

Magda Pălimariu își concentrează acum toată atenția asupra fiului ei, Aksel. Totuși, foarte mulți se întreabă când va reveni pe micile ecrane la PRO TV, acolo unde a prezentat rubrica Meteo. Vedeta a recunoscut faptul că în Norvegia a întâmpinat o serie de dificultăți în ceea ce privește creșterea băiețelului ei, motiv pentru care s-a întors și în România, pentru a avea parte de ajutor de la familie.

„Am născut acolo, am petrecut primele luni din viața lui Aksel acolo, dar acum, de exemplu, sunt în România. Având în vedere că mai am un an de stat acasă cu Aksel, până revin la muncă, prefer ca șederea noastră în Norvegia să însemne doar vizite, așa cum a fost și înainte să vină Aksel pe lume. Pe măsură ce anii vor trece, rămâne de văzut ce este mai potrivit și benefic pentru Aksel”, a spus Magda Pălimariu într-un interviu pentru VIVA!

Ce spune vedeta despre întoarcerea la PRO TV

Magda Pălimariu nu a ascuns faptul că îi este dor de atmosfera de la PRO TV. Vedeta a spus când anume o vor vedea din nou telespectatorii în rolul de prezentatoare a rubricii Meteo. De asemenea, ea a mai povestit că a ținut legătura cu colegii ei de la postul de televiziune și că s-a întâlnit cu unii dintre ei cu diverse ocazii.

„Bineînțeles că îmi lipsește, face parte din mine, din viața mea. Dar esențial este, așa cum am spus și mai sus, să îmi petrec cât mai mult timp alături de copilașul meu. După ce se va încheia această perioadă – de care beneficiază toate mamele – mă voi reîntoarce la muncă.

Voi reveni la muncă, da. Nu am spus niciodată că voi lua o decizie cu privire la plecarea mea de tot din televiziune. Decizia era cu privire la perioada pe care o voi petrece acasă, după ce nasc, alături de Aksel. Nu știam cum vor evolua lucrurile după naștere, cum mă voi simți și ce fel de stări voi avea. Și la cât de repede a zburat deja un an (cât ai clipi), evident că voi sta acasă până face doi ani. Cu siguranță ne vom revedea pe micile ecrane la anul. (zâmbește) Îmi place munca mea, îmi aduce bucurie și sper că și eu, la rândul meu, reușesc să-i încânt pe telespectatorii noștri”, a mai declarat Magda Pălimariu pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Kim Kardashian, criticată dur pentru ținutele purtate la nunta din India a milionarului Anant Ambani. Ce i-au reproșat fanii: „Un gest diabolic'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people