Madonna, surprinsă în ipostaze romantice alături de presupusul partener, Akeem Morris, cu 38 de ani mai tânăr

Madonna și presupusul ei partener, Akeem Morris, cu 38 de ani mai tânăr decât artista, au fost surprinși ținându-se de mână în Portofino.

Madonna, surprinsă în ipostaze romantice alături de presupusul partener, Akeem Morris, cu 38 de ani mai tânăr

Madonna a fost văzută ținându-se de mână cu presupusul ei iubit, Akeem Morris, în timp ce se plimba pe străzile din Portofino, Italia. Artista în vârstă de 66 de ani și noul ei partener, în vârstă de 28 de ani, păreau fericiți când plimbau după ce au vizitat biserica Divo Martino.

Madonna și Akeem Morris, surprinși în ipostaze romantice

Akeem Morris a oferit un zâmbet larg paparazzilor, în timp ce artista a optat pentru un zâmbet mai subtil și s-a uitat în jos la pământ. Madonna și Morris au mers la Ristorante Puny cu un grup de prieteni.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Mai târziu, au fost văzuți zâmbind și ținându-se de mână în timp ce părăseau restaurantul elegant pentru a se opri la magazinul Dolce & Gabbana.

Regina muzicii pop a arătat șic într-o rochie scurtă din dantelă neagră Dolce & Gabbana pe care a suprapus-o cu o pelerină din dantelă transparentă. Ea a adăugat ochelari de soare negri și bijuterii aurii – tot de la același brand. Madonna a ținut în mână o umbrelă din dantelă albă pentru o parte din escapada lor.

Între timp, Akeem Morris a purtat un tricou polo maro cu mânecă scurtă, pantaloni crem cu o margine neagră în partea de jos și pantofi sport asortați cafenii cu negru. De asemenea, Akeem Morris a avut grijă să își accesorizeze look-ul și a adăugat o pereche de ochelari de soare negri subțiri, coliere aurii suprapuse și un ceas auriu.

Madonna și presupusul ei partener par să se bucure de escapada italiană, deoarece au fost văzuți apropiindu-se în timp ce se aflau împreună pe o barcă. Akeem Morris chiar își pune ușor mâinile pe spatele ei pentru a o ajuta să coboare în siguranță din barcă.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cântăreața melodiei „Vogue” nu a confirmat încă oficial relația lor, dar a stârnit pentru prima dată zvonuri de idilă cu Akeem Morris când a postat fotografii cu ei îmbrățișându-se pe 4 iulie. Luna următoare, Madonna a distribuit un instantaneu în care aparent nu purta tricou, în timp ce Akeem Morris stătea în spatele ei și zâmbea.

„Hot Fun in The Summer Time………🔥”, a descris ea fotografia.

Madonna încă nu și-a identificat public iubitul, însă fanii au speculat că e vorba despre Morris după ce fosta lui iubită, Reagan Rice, a început să posteze videoclipuri TikTok despre noua parteneră a fostului ei iubit.

„Pune un deget în jos dacă iubitul tău de 3 ani se întâlnește acum cu Madonna 🙋‍♀️ #madonna #breakup #wtf #2024 #heartbreak #fypage #fypツviral”, a scris ea pe un TikTok din 17 iulie.

Nu este clar de cât timp se întâlnesc cei doi, dar s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru coperta revistei Paper Magazine, publicată în august 2022. Cu toate acestea, ei au început să se întâlnească câteva luni mai târziu, deoarece Madonna a început o relație romantică cu acum fostul iubit, Josh Popper, în martie 2023. De asemenea, ea s-a întâlnit cu antrenorul de box timp aproximativ un an, până când lucrurile „s-au evaporat” între ei în luna mai.

Citește și:
Ce limite i-a impus Adelina Pestrițu fiicei ei, Zenaida, care a împlinit recent 6 ani: „Avem și acea relație de prietenie, dar totuși…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people