Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit după 7 luni de relație?

Se zvonește că Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-ar fi despărțit după o relație de 7 luni.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit după 7 luni de relație?

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-ar fi spus „adio” după 7 luni de relație. Conform informațiilor preluate de pe site-ul tennistonic.com și citate de Gazeta Sporturilor, cei doi ar fi decis să pună capăt relației lor, în ciuda opiniei multor fani care credeau că sunt de nedespărțit.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-ar fi despărțit

Până în prezent, nici Mădălina Ghenea și nici tenismenul Grigor Dimitrov nu au comentat zvonurile legate de despărțirea lor. Cu toate acestea, fanii sunt convinși că cei doi ar fi pus capăt poveștii lor de dragoste prin faptul că aceștia nu se mai urmăresc pe Instagram și și-au șters și fotografiile de cuplu.

Vara aceasta a fost una plină de iubire pentru actriță. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au decis să nu se mai ascundă și să își facă publică povestea de dragoste. Astfel, cei doi s-au afișat împreună pe rețelele de socializare în ipostaze romantice. Ba mai mult, vedeta a fost alături de partenerul ei la meciurile de tenis, fiind tot timpul în tribune pentru a-l susține.

Grigor Dimitrov a format în trecut un cuplu alături de Nicole Scherzinger. Cei doi s-au despărțit în august 2019, după o relație de 4 ani. Zvonurile că relația dintre Nicole și Dimitrov atârna de un fir de ață au început la începutul anului 2019. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea lor la acel moment. Artista a început să se întâlnească cu Grigor în 2015, după o despărțire foarte publică de Lewis Hamilton.

Actrița și fostul partener, neînțelegeri privind vizitele fiicei lor

Mădălina Ghenea are o fiică, pe nume Charlotte, care s-a născut în 2017, din relația cu fostul ei partener, Matei Stratan. 

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au trăit o poveste de dragoste frumoasă, din care a rezultat o fiică superbă, pe nume Charlotte, care locuiește cu mama sa în Italia. Din păcate, relația celor doi s-a destrămat, iar din cauza unor circumstanțe, Matei Stratan nu poate aduce fetița în România și trebuie să meargă în Italia pentru a o vedea.

Despărțirea dintre Matei Stratan și Mădălina Ghenea a avut loc acum 7 ani, însă nu s-a ajuns încă la un acord care să mulțumească ambele părți, inclusiv familia tatălui, în ceea ce privește programul de petrecere a timpului cu fiica lor. Apropiații tânărului om de afaceri și-ar dori ca micuța să petreacă timp și în România, pentru a fi aproape de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să călătorească în Italia pentru a-și vedea fiica.

Citește și:
Andreea Antonescu, mărturisiri despre schimbările din viața ei amoroasă de când este mamă a două fetițe: „Sunt tare bucuroasă și împlinită!’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people