Loredana Groza, confesiuni dureroase după moartea lui Toto Cutugno: „Am avut șansa să-l întâlnesc”

Loredana Groza a transmis un mesaj profund, plin de tristețe, după moartea artistului italian Toto Cutugno.

Loredana Groza, confesiuni dureroase după moartea lui Toto Cutugno: "Am avut șansa să-l întâlnesc"

Loredana Groza se confruntă cu momente de tristețe în urma pierderii lui Toto Cutugno. Artista a ales să împărtășească gândurile și amintirile sale despre marele cântăreț printr-o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram. În aceasta, cântăreața a făcut precizări legate de relația dintre ea și Toto Cutugno, dezvăluind că cei doi au avut ocazia să se cunoască de-a lungul timpului și au dezvoltat o prietenie specială, specifică artiștilor.

Pierderea lui Toto Cutugno a adus un sentiment de tristețe și regrete pentru Loredana Groza, iar prin intermediul acestei postări, ea a dorit să împărtășească cu fanii săi amintiri și sentimente legate de prietenia lor. Vedeta a avut ocazia să îl întâlnească pe marele artist, pe care l-a admirat enorm.

Loredana Groza, omagiu emoționant pentru Toto Cutugno

Toto Cutugno, celebrul artist italian, a trecut în neființă la vârsta de 80 de ani, la data de 22 august 2023. Moartea sa a adus tristețe în întreaga lume, iar fanii și colegii de breaslă îi aduc omagii pentru contribuția sa semnificativă în industria muzicală.

Loredana Groza, una dintre personalitățile marcante ale scenei muzicale din România, a reacționat la vestea tristă prin intermediul unei postări pe pagina sa de Instagram. În această postare, ea a exprimat aprecierea sa profundă pentru Toto Cutugno și impactul pe care l-a avut asupra ei și asupra întregii lumi muzicale. De asemenea, cântăreața a împărtășit și amintiri despre modul în care a avut ocazia să îl cunoască pe artistul italian, subliniind influența pozitivă pe care a avut-o asupra ei și a carierei sale. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

„Italia e în doliu, „Un italiano vero” a plecat dintre noi… unul dintre cei mari cantautori italieni și universali.. Un artist sensibil și generos, care a lăsat în urma sa cântece nemuritoare.. Am avut șansa să-l întâlnesc prima oară pe scena Festivalului de la Brașov în 1993 și ultima oară pe 11 martie 2016 în București, într-un restaurant în care luam cina, Am cântat ad hoc Lasciate mi cantare, cântec pe care l-am ascultat prima dată în copilărie, la radioul bunicii mele într-o dimineață la Caruselul melodiilor. Suntem mai singuri fără tine Toto! Mi mancherai! Grazie per la tua incredibile tenerezza ! Adio Toto!🙏🏻🤍”, a fost mesajul postat de Loredana Groza.

Artistul a murit la vârsta de 80 de ani

Toto Cutugno, artistul al cărui cântec L’Italiano, plin de clișee, dar irezistibil de molipsitor, a definit ideile culturii italiene pentru milioane de ascultători din Europa și Rusia, a murit la spitalul San Raffaelle din Milano, la vârsta de 80 de ani. Vestea a fost anunțată de managerul său, Danilo Mancuso, care a declarat că el a murit „după o lungă boală” și că starea sa de sănătate s-a deteriorat în ultimele luni.

Cutugno a câștigat Festivalul de Muzică Sanremo din Italia în 1980 cu piesa Solo Noi, iar zece ani mai târziu a câștigat concursul Eurovision cu piesa Insieme: 1992. În 2019, un grup de muzicieni ucraineni a încercat să îl oprească să cânte la Kiev, spunând că este un simpatizant al Rusiei, la fel ca Al Bano, o altă vedetă veterană din sudul Italiei. (ANSA).

Citește și:
Blake Lively, noi tachinări la adresa soțul ei, Ryan Reynolds. Postarea amuzantă făcută de actriță

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people