Lily Collins a sărbătorit trei ani de căsătorie cu soțul ei, Charlie McDowell: „Cel mai mare dar”

Lily Collins și Charlie McDowell au împlinit 3 ani de căsnicie.

Lily Collins a sărbătorit trei ani de căsătorie cu soțul ei, Charlie McDowell: "Cel mai mare dar"

Lily Collins a sărbătorit trei ani de când s-a căsătorit cu Charlie McDowell pe 4 septembrie 2021. Actrița din „Emily in Paris” a marcat acest moment special pe Instagram, împărtășind fotografii alb-negru cu ei doi zâmbind, fiind îmbrăcați în jeans și tricouri asortate.

Lily Collins și Charlie McDowell au împlinit 3 ani de căsnicie

Lily Collins a adăugat și o descriere emoționantă în cinstea poveștii lor de dragoste.

„La mulți ani celui care mă face să râd mai tare decât oricine. Trei ani în brațele tale au fost cel mai mare dar”, a început actrița.

Referindu-se la cele trei fotografii, ea a continuat: „Fără machiaj și într-un tricou simplu, tu mă faci să mă simt cea mai specială persoană din lume. Te ador, @charliemcdowell. Mai mult decât pot exprima în cuvinte. La cât mai multe momente incredibile împreună (și ședințe foto în care ne asortăm). Și să ne gândim că ce e mai frumos abia urmează…”

McDowell, în vârstă de 41 de ani, a împărtășit la rândul său două fotografii din aceeași ședință foto. „La mulți ani de trei ani celei mai minunate persoane”, a scris el în descriere. „Te iubesc atât de mult, @lilyjcollins. 🥂 la multe alte momente pline de râsete.” Collins i-a răspuns: „La multe, multe altele” și a adăugat o notă amuzantă: „P.S.: ar trebui să fii model mai des 😉😍.”

Cuplul, care a început să se întâlnească în 2019, a primit sute de comentarii de susținere și felicitări din partea prietenilor și fanilor, inclusiv câteva din partea prietenilor celebri. Ashley Park, colega lui Collins din „Emily in Paris”, a scris cu entuziasm sub ambele postări de pe Instagram.

„Este o onoare să te văd cum crești, înflorești și strălucești prin atâtea capitole frumoase și profunde ale vieții. ❤️❤️❤️”, a comentat ea la postarea lui Collins. La pozele lui McDowell, Park a răspuns: „Sunt atât de mândră că vă cunosc și că vă iubesc pe amândoi, urmărindu-vă în această călătorie a vieții. Mândră de parteneriatul vostru și recunoscătoare pentru prietenia voastră ❤️.”

Collins s-a căsătorit cu regizorul, ai cărui părinți sunt actrița Mary Steenburgen și actorul Malcolm McDowell, în cadrul unei ceremonii de poveste în Dunton, Colorado, la aproximativ un an după logodna lor.

Actrița din „Mirror, Mirror” a împărtășit și câteva gânduri romantice pe Instagram după cererea în căsătorie din 2020. Lângă un selfie care punea în valoare inelul ei unic, mai exact un diamant tăiat în formă de trandafir, montat într-o verighetă subțire din aur, Collins a scris: „Te-am așteptat toată viața mea și abia aștept să ne petrecem viețile împreună…”

Fiica muzicianului Phil Collins și a fostei sale soții, Jill Tavelman, a povestit la momentul respectiv că nu numai ea este extrem de entuziasmată de proaspăta ei logodnă cu Charlie McDowell, ci întreaga familie. „E foarte amuzant că, atunci când ne-am logodit, foarte mulți prieteni și membri ai familiei au spus ‘Mulțumesc’. Am întrebat de ce, iar ei au răspuns ‘Mulțumim că ne oferi ceva ce să așteptăm cu nerăbdare.'”

Citește și:
Angelina Jolie, dezvăluiri inedite despre cel mai recent film al său, Maria. Motivul pentru care actrița a renunțat la cântat

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people