Lili Sandu, mesaj pentru Ileana Lazariuc, la 15 ani de la despărțirea trupei Trinity: „Ar trebui să primim premiul”

Lili Sandu a transmis un mesaj pentru fosta ei colegă de trupă, Ileana Lazariuc.

Lili Sandu, mesaj pentru Ileana Lazariuc, la 15 ani de la despărțirea trupei Trinity: "Ar trebui să primim premiul"

Puțini artiști care au evoluat împreună într-o trupă rămân prieteni după despărțire, însă Lili Sandu și Ileana Lazariuc sunt o excepție de la această regulă. Cele două par să aibă și acum o relație foarte bună, chiar dacă în urmă cu 15 ani au decis să se separe pentru cariere solo.

La sfârșitul anilor 1990, Lili Sandu și Ileana Lazariuc făceau senzație în trupa Trinity, alături de Andreea Crișan și, ulterior, de Rocsana Marcu. De atunci, prietenia lor a rezistat timpului, devenind unul dintre cele mai durabile parteneriate din showbiz, chiar dacă distanța le desparte.

Lili Sandu, în vârstă de 45 de ani, și Ileana Lazariuc, de 42 de ani, au o relație de prietenie solidă, în ciuda faptului că locuiesc pe continente diferite. Amintirile frumoase din perioada Trinity au fost îmbogățite cu noi experiențe prețioase pe parcursul anilor.

Lili Sandu, mesaj emoționant pentru Ileana Lazariuc

Lili Sandu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV, și-a început cariera în showbiz în 1995, în cadrul emisiunii „Școala vedetelor”, unde s-au format multe vedete de astăzi. Ulterior, a făcut parte din trupa de fete Trinity, alături de Ileana Lazariuc și Andreea Crișan, apoi împreună cu Rocsana Marcu. Deși au trecut 15 ani de la destrămarea trupei, relația dintre Lili și Ileana a rămas extrem de apropiată.

„24 de ani de prietenie frumoasă și continuă!”, a scris Lili Sandu în dreptul unei fotografii recente în care apare alături de prietena ei.

Ileana Lazariuc s-a căsătorit cu fiul lui Ion Țiriac, dar ulterior au divorțat. Acum, Ileana este mama a doi adolescenți frumoși și locuiește în Dubai. Lili Sandu a devenit mamă la 40 de ani și are o relație minunată cu Silviu Țolu, tatăl băiețelului ei. În ciuda distanței, cele două au rămas prietene apropiate și profită din plin de momentele în care se întâlnesc.

Ce spune vedeta despre prieteniile din showbiz

Deși afișează mereu un zâmbet și o atitudine deschisă, Lili Sandu recunoaște că, în realitate, este o persoană introvertită, care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni.

„Nu sunt omul din showbiz care a legat cele mai multe prietenii. Sunt o persoană introvertită, chiar dacă par extrovertită și plină de viață și zâmbitoare. Cu oamenii sunt sensibilă tot timpul și sunt rușinoasă de foarte multe ori. Adică dacă oprim camera sunt rușinoasă. Nu sunt genul ăsta pe care îl vedeți efervescent”, a dezvăluit Lili Sandu, pentru unica.ro.

Deși, datorită carierei sale, are numeroase cunoștințe în lumea showbizului, Lili Sandu mărturisește că adevărații ei prieteni se pot număra pe degete. Totuși, când reușește să lege o prietenie, aceasta durează ani de zile, la fel cum se întâmplă și în colaborările sale profesionale.

„Este destul de dificil. Dar toate prietenele mele sunt din showbiz. Ileana Lazariuc, Catrinel Meghia, Elena Baguci. Toată lumea se întreabă: ‘Băi, dar cum reușești?’. Mai ales cu Ileana. Noi ar trebui să primim premiul pentru cel mai longeviv cuplu din showbiz. Ne știm de 25 de ani și suntem prietene. Nu ne-am certat niciodată, chiar dacă viața ne-a separat cumva și n-am stat tot timpul în același oraș. Dar uite că se poate”, a mai spus Lili Sandu pentru UNICA.ro.

Citește și:
Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare la nici două săptămâni de când a născut. Ce a dezvăluit actrița: „Aida m-a așteptat cuminte acasă'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people