Lili Sandu, mărturisiri sincere despre dramele trăite în trecut și relația cu tatăl ei: „Așa se întâmplă când nu ai un părinte care să facă chestia asta”

Lili Sandu a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei și dramele prin care a trecut de-a lungul timpului.

Lili Sandu, mărturisiri sincere despre dramele trăite în trecut și relația cu tatăl ei: "Așa se întâmplă când nu ai un părinte care să facă chestia asta"

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV formează un cuplu împreună cu Silviu Țolu, alături de care are un băiat, pe nume Thomas Jay, în vârstă de 3 ani și jumătate. Cei doi s-au logodit în 2019, însă până în prezent nu au făcut pasul cel mare.

Lili Sandu, dezvăluiri dureroase despre relația cu tatăl ei

Lili Sandu a fost invitată în podcast-ul „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, unde a discutat despre relația cu tatăl ei. În cadrul acestuia, a fost întrebată dacă l-a iertat pe tatăl său, iar ea a recunoscut că a făcut-o și a exprimat dorința de a fi avut o oportunitate să-și ia rămas-bun de la el.

„Aș zice că da pentru că am înțeles că așa era el. El nu avea cum să fie altfel. Pur și simplu. Aș fi vrut să pot să-mi iau la revedere și să pot să discut. Tatăl meu a fost bolnav. Eram în București. M-a sunat mama că s-a întâmplat ceva cu tata și îl duce la spital. A murit pe drum în timp ce mergeam spre Tulcea. Mi-ar fi plăcut măcar să îl întreb: „Tu chiar m-ai iubit?” Atât. Mi-ar fi plăcut să-mi dea un răspuns la întrebarea asta: „Mai tată, tu ai simțit ceva pentru mine?”

De foarte multe ori am avut teama de abandon și am simțit în relațiile mele, întorcându-mă la 20, la 30, îmi dăruiam atât de mult inima. Chiar dacă erau relații de lungă durată, eu tot timpul mi-am dorit stabilitate și îmi dăruiam atât de mult inima încât mă răneau bărbații respectivi. Eu îmi doream: „Mă iubești pe mine? Iubește-mă, te rog.” Așa se întâmplă când nu ai un părinte care să facă chestia asta.”, a mărturisit Lili Sandu.

Lilia Sandu a dezvăluit că, deși tatăl ei nu i-a exprimat niciodată iubirea în cuvinte, uneori îî simte profund lipsa. Vedeta a recunoscut că acum își amintește doar momentele plăcute pe care le-a petrecut împreună cu el, iar pe cele dureroase le-a depășit.

„Mi-e atât de dor de el câteodată pentru că avea și părți bune și nu mai știu nimic din părțile alea rele în care se enerva. Într-o seară s-a enervat, era iarnă afară și m-a trimis, eram desculță în zăpadă, să iau nu știu ce. Stricasem eu ceva în casă și a zis: „Ai stricat-o, acum te duci!”. M-am dus în papucii de casă, desculță prin zăpadă, la o prietenă. Nu știu câți ani aveam, vreo 9-10. Acum că le povestesc, mi le aduc aminte, dar în sufletul meu, cumva, s-au închis. Am zis că așa a fost el. Îmi amintesc momentele frumoase când mă lua în brațe. Știu că era un zid al nostru în Tulcea, mergeam și la un moment dat zicea: „Hai să te pun în spate.” Mă lua în spate și zicea: „Ne văd vecinii că ești prea mare, îți atârnă picioarele, hai să te dau jos”, a completat Lili Sandu.

Citește și:
Kate Middleton, prima reacție în urma fotografiei de familie care a stârnit controverse: „Experimentez ocazional'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people