Lili Sandu, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu Silviu Țolu. Ce a simțit vedeta: „Mulți ar spune că așa a fost destinul”

Lili Sandu a vorbit sincer și deschis despre ce a simțit atunci când l-a cunoscut pe Silviu Țolu și cum trec împreună pentru dificultățile din cuplu.

Lili Sandu, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu Silviu Țolu. Ce a simțit vedeta: "Mulți ar spune că așa a fost destinul"

După o relație de peste 9 ani, Lili Sandu este încă profund îndrăgostită de partenerul său de viață, Silviu Țolu. Cei doi au împreună un băiețel adorabil în vârstă de 4 ani, pe nume Thomas Jay, și reușesc să găsească timp suficient pentru a petrece împreună, fără să își neglijeze relația lor de cuplu.

Lili Sandu, dezvăluiri inedite despre relația de cuplu

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Lili Sandu dezvăluie aspecte despre viața sa alături de Silviu Țolu. În cadrul interviului, prezentatoarea de la Pro TV discută despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat și explică de ce a ajuns să nu mai simtă regrete.

„Lili de astăzi este o persoană matură, care știe ce vrea și care a învățat să accepte viața așa cum este. Am alături de mine un bărbat cu pasiuni comune, alături de care îmi construiesc o viață frumoasă. Sunt o mamă fericită care zâmbește când își aude copilul râzând și, fiind fericită, sunt și împlinită pe plan profesional. Nu am pierdut nimic. Dacă Dumnezeu mi le-a luat, înseamnă că nu-mi trebuiau sau nu-mi aduceau nimic în plus. Așa îmi place să cred și asta mă ajută să merg mai departe, indiferent de context”, a declarat Lili Sandu.

Ce a simțit când l-a cunoscut pe Silviu Țolu

Întrebată dacă își amintește cum s-a cunoscut cu partenerul ei de viață și ce a simțit în acele momente, Lili Sandu povestește entuziasmată detalii despre cum a început povestea lor de dragoste.

„Ne-am cunoscut în Istanbul, eu eram acolo cu o prietenă, el lucra. Probabil mulți ar spune că așa a fost destinul. Am aflat după că știa despre mine că am fost cântăreață și actriță, dar nu avea toate detaliile vieții mele. Și asta mă bucură. Cred că a fost mai bine așa pentru amândoi.

Evident că am fost atrasă de el, dar am simțit și că este un bărbat matur, care gândește sănătos și alături de care m-am simțit bine să petrec timp. Uneori stăm și ne punem multe întrebări, dacă să continuăm să ne vedem cu cineva, dacă să-i răspundem la mesaje și așa mai departe. Eu mi-am dat voie să cred și să văd ce iese. Și uite ce bine am făcut.”, a mai spus vedeta.

În ceea ce privește conflictele din cuplu și momentele dificile, Lili Sandu este convinsă că fiecare pereche se confruntă cu astfel de situații și nu și-ar dori să se gândească la un moment specific în care au existat dificultăți. Cei doi reușesc să treacă peste discuțiile tensionate și comunică deschis.

„Consider că în fiecare cuplu apar anumite discuții, însă dacă există iubire și comunicare, nimic nu este imposibil. Așa că nu aș vrea să mă gândesc că a fost un moment mai greu decât altul. Cred că au fost etape de maturizare în doi. (…) Vorbim. Mult și deschis. Așa le aplanăm și așa învățăm să nu mai avem discuții pornind de la aceleași motive, cu altă ocazie.”

Într-un alt interviu acordat recent, Lili Sandu a vorbit despre dinamica din relația lor de cuplu și a dezvăluit cum e surprinsă de către partenerul ei de viață.

„Silviu nu încetează să mă surprindă. Fie că este vorba despre o vacanță, un obiect pe care mi-l doream sau un simplu gest frumos și tandru, el chiar este omul surprizelor. Atitudinea lui grijulie mă face să mă simt ca în al nouălea cer. Datorită lui sunt în culmea fericirii, chiar și după atâția ani de relație”, a declarat Lili Sandu pentru ciao.ro

Citește și:
Ce planuri de afaceri are Lidia Buble: „Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people