Laura Cosoi, imagini noi de la botezul fiicei sale, Aida. Mesajul emoționant transmis de vedetă: „Deși ești mică, ne dai lecții mari”

Laura Cosoi a împărtășit noi imagini emoționante de la botezul celui de-al patrulea copil.

Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fetiță, pe Aida, în weekendul ce tocmai a trecut. Evenimentul a avut loc în Maramureș, un loc cu o semnificație aparte pentru actriță. Vedeta a devenit din nou mamă în luna iulie. Ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara. 

Laura Cosoi a ales ca botezul fiicei sale, Aida, să aibă loc tot în Maramureș, acolo unde au fost creștinate și celelalte fetițe ale ei. Slujba s-a desfășurat la biserica „Sfânta Maria” din Baia Sprie, iar ulterior a urmat o petrecere organizată la Casa Olarului. Pentru acest moment important, actrița a avut alături familia și prietenii. Au fost prezente și câteva vedete din showbiz-ul românesc și apropiate de Laura Cosoi, printre care Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, Ada Condeescu, Andreea Ibacka și Aylin Cadîr.

Laura Cosoi, mesaj emoționant după botezul fiicei sale

Recent, actrița a publicat o serie de noi fotografii de la fericitul eveniment, alături de un mesaj emoționant prin care și-a exprimat toată recunoștința față de minunea ce a avut loc în viața ei.

„Copleșiți, emoționați, împliniți, fericiți! Botezul Aidei a fost un vis frumos de vară! Îți mulțumim, copil frumos și bun, că ne-ai adunat împreună, că ai fost cuminte, că, deși ești mică, ne dai lecții mari despre cum trebuie să fie viața de fapt, despre trăit și simțit înainte de toate! Te iubim, Aida! 🤍 Le mulțumim din suflet celor prezenți”, a transmis Laura Cosoi pe Instagram.

Într-un interviu acordat recent, Laura Cosoi a mărturisit că este deranjată de cei care comentează cu privire la alegerea ei de a avea mai mulți copii.

„Dacă mă mai întreabă cineva: ‘Gata, te-ai oprit?’ Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: ‘Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!’. A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală”, a declarat actrița pentru CIAO.RO.

Laura Cosoi a povestit că nu s-a gândit niciodată că va avea patru copii.

„Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea. Sunt poate mai sensibilă acum și pentru că oricum hormonal sunt așa într-un roller coaster și emoțional. Și pentru că real îți spun că nu m-am gândit că voi avea patru copii. Bineînțeles că, la un moment dat, am zis: gata, ok, s-a terminat cu trei. Deci știam că oricum șansele erau foarte mici să se mai întâmple. În primul rând asta, dar după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem. De asta zic că eu am mai zis că ‘nu’ și a fost și zic acum că ‘nu’ și cred că nu totuși, pentru că vreau să ajung să îi și cresc. Am avut norocul că am și lucrat, nu m-a întrerupt, n-am pierdut nimic în tot timpul ăsta, am câștigat!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people