Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre familie: „Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin…”

Laura Cosoi a oferit detalii inedite despre familie și copii.

Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre familie: "Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin..."

Laura Cosoi se declară o femeie împlinită, atât din punct de vedere al carierei sale în domeniul cinematografiei, cât și al vieții personale. La 41 de ani, actrița se mândrește cu o carieră înfloritoare și o familie iubitoare. Este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean din 2015 și împreună sunt părinții a trei fetițe adorabile.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Împreună au trei fiice superbe, însă actrița a mărturisit că partenerul ei ar visa să aibă și un băiat. Într-un interviu pentru Impact.ro, vedeta a dezvăluit mai multe detalii despre familia ei.

Laura Cosoi, detalii despre al patrulea copil

Deși au împreună trei fetițe adorabile, Laura Cosoi a dezvăluit că ea nu s-ar fi gândit să aibă și un băiețel, însă partenerul ei de viață și-a dorit încă de la început.

„Este un vis să fiu mamă de trei fete. Nu îmi imaginam că aș putea să trăiesc așa emoții, să am o viață așa de plină și de binecuvântată, dar totodată mi se întâmplă și atunci mă bucur și nu contenesc să mulțumesc. Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin și-a dorit, încă de la primul copil, să fie și un băiețel, la un moment dat. Există și ideea aceasta lui Cosmin, că nu poți să îți dorești ceva ce nu poți controla, motiv pentru care… Cum vrea Dumnezeu!”, a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi a organizat un eveniment special în weekendul trecut. Actrița a dat o petrecere în cinstea primului an de viață al micuței Lara, cea mai mică dintre cele trei fiice ale sale. Fetița, care va sărbători prima sa aniversare pe 23 iunie, a fost în centrul atenției la acest eveniment. Astfel, vedeta a împărtășit câteva momente de la petrecere prin intermediul rețelelor de socializare.

„Am trecut cu bine peste weekendul aglomerat de evenimente, de care îmi era puţin teamă! A fost plin de clipe frumoase, mai ales că am sărbătorit-o pe Lara în avans. A fost o petrecere în curtea noastră, alături de familie şi prieteni, cu prosecco, tort delicios, muzică bună, paellea gătită live la cel mai profesionist nivel, cu magician, râsetele copiilor, jocuri şi soare încins, pentru ca mai târziu în noapte să dansăm în ploaie plini de energie şi recunoştinţă că trăim toate astea împreună!”, transmis Laura Cosoi pe Instagram, acolo unde a împărtășit o serie de fotografii de la petrecere.

Laura Cosoi și partenerul ei sunt mari iubitori de vacanțe petrecute împreună cu fiicele lor. Vedeta a dezvăluit că nu au planuri concrete pentru această vară, însă cel mai probabil vor merge undeva la plajă, în Franța.

„Momentan nu avem planuri pentru vacanță. O să mergem undeva la mare, probabil în Franța, dar nu am stabilit nimic. Preferăm vacanțele în formula de 5, întotdeauna au mers și ele cu noi în vacanțe”, a adăugat actrița pentru Imapct.ro.

Citește și:
Gerard Pique, pregătit să anunțe „logodna' cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people