Kim Kardashian și Bianca Censori, surprinse împreună. Unde au fost văzute cele două

Kim Kardashian și Bianca Censori au fost surprinse împreună la petrecerea de ascultare a noului album lansat de Kanye West.

Kim Kardashian și Bianca Censori, surprinse împreună. Unde au fost văzute cele două

Kim Kardashian și soția lui Kanye West, Bianca Censori, își arată susținerea pentru muzica rapperului. Cele două au fost văzute împreună la petrecerea de ascultare a noului său album, Vultures, la Chase Center din San Francisco, potrivit TMZ.

Kim Kardashian și Bianca Censori, surprinse împreună la evenimentul lui Kanye West

Într-un clip de pe Instagram Stories făcut public de către utilizatorul djpharris, Kim Kardashian și Bianca Censori au urmărit împreună spectacolul, dar nu păreau să fie implicate într-o conversație. Fiul lui Kardashian, Saint, în vârstă de 8 ani, pe care îl împarte cu Kanye West, a urmărit show-ul alături de ea.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

A fost pentru prima dată când Kim Kardashian și Bianca Censori au fost văzute împreună în public. Kim Kardashian a fost căsătorită cu Kanye West timp de aproape șapte ani, înainte de a cere divorțul în 2021. Foștii soți au împreună patru copii: North, de 10 ani, Saint, de 8 ani, Chicago, de 6 ani, și Psalm, de 4 ani.

Primele zvonuri conform cărora Kanye West ar avea o relație cu antreprenoarea Bianca Censori au apărut în decembrie 2022. Apoi, pe 13 ianuarie 2023, TMZ a raportat că cei doi s-au căsătorit în secret într-o „ceremonie privată”. La acel moment, potrivit TMZ, legitimitatea căsătoriei lor era neclară. Între timp, Kim Kardashian a fost văzută alături de Odell Beckham Jr. din septembrie 2023.

West a lansat Vultures 1, un album în colaborare cu Ty Dolla $ign, pe 9 februarie, după mai multe întârzieri și schimbări ale datei de lansare. North Wes, care și-a anunțat albumul de debut, Elementary School Dropout, în timpul unei petreceri de ascultare a lui Vultures 2 în weekend, apare pe o piesă de pe album numită „Talking”, care a făcut-o recent cea mai tânără muziciană care a intrat în topul Billboard Hot 100.

Cum se înțeleg fosta parteneră și actuala soție ale rapperului

Aparițiile controversate în ținute extrem de sumare ale Biancăi nu par a fi pe placul lui Kardashian. Surse din interior au afirmat recent pentru DailyMail.com că fosta soție a rapperului, Kim Kardashian, l-a avertizat pe Kanye să-i spună Biancăi Censori să se „acopere” în preajma copiilor lor. 

Se spune că fondatoarea SKIMS și Bianca Censori au o relație „amiabilă”, dar aparițiile sumare în fața copiilor au devenit o problemă pentru ea. Se pare că Bianca a primit mesajul, deoarece și-a schimbat stilul atunci când se află în prezența copiilor lui Kim și Kanye. Recent, ea a fost surprinsă alături de fiica cea mare a fostului cuplu, North, în timp ce purta o jachetă din piele până la coapse.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor. Ea este cu adevărat surprinsă că el își lasă soția să iasă din casă așa”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com.

Citește și:
Channing Tatum și Zoë Kravitz, apariție rară în public. Cuplul a fost alături de Lenny Kravitz la primirea unei stele pe Hollywood Walk of Fame

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people