Keanu Reeves și Alexandra Grant, surprinși la o întâlnire romantică. Cum au atras cei doi atenția

Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, au fost surprinși în timpul unei întâlniri romantice la un restaurant din Santa Monica.

Keanu Reeves și Alexandra Grant, surprinși la o întâlnire romantică. Cum au atras cei doi atenția

Keanu Reeves petrece clipe memorabile alături de Alexandra Grant, cu care are o relație de lungă durată. Actorul, în vârstă de 59 de ani, a fost văzut la o întâlnire cu iubita sa sâmbătă la faimosul restaurant italian Giorgio Baldi din Santa Monica, California.

Keanu Reeves, întâlnire romantică alături de Alexandra Grant

Starul din Matrix, în vârstă de 59 de ani, a purtat un costum închis la culoare, completând look-ul discret cu pantofi maro și o eșarfă gri legată în jurul gâtului. În drumul său spre mașina lor după întâlnire, Reeves a fost abordat de fani care îi întindeau lucruri pe care să le dea autograf.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Între timp, Alexandra Grant, în vârstă de 51 de ani, a strălucit într-un top negru, pantaloni și cizme închise la culoare și un colier cu lanț gros de aur.

Reeves filmează în prezent filmul Outcome în Los Angeles, alături de regizorul Jonah Hill. Outcome îl prezintă pe actor „în rolul lui Reef, o vedetă de la Hollywood care s-a degradat și care trebuie să se scufunde în adâncurile întunecate ale trecutului său pentru a-și înfrunta demonii și a se revanșa după ce este șantajat cu un videoclip misterios din trecutul său”, potrivit THR.

Keanu și Alexandra și-au făcut publică relația în noiembrie 2019, când au pășit împreună pe covorul roșu la LACMA Art + Film Gala. Dezvăluirea a stârnit un interes semnificativ, artistul menționând că a urmat o avalanșă de întrebări despre această idilă din toate colțurile lumii.

„Cred că fiecare persoană pe care o cunoșteam m-a sunat în prima săptămână din noiembrie, iar asta este fascinant”, a declarat ea pentru British Vogue câteva luni mai târziu.

Cei doi, care conduc împreună o editură numită X Artists Books, sunt prieteni apropiați de zeci de ani. Prietena Alexandrei, actrița Jennifer Tilly, a dezvăluit că cei doi se întâlnesc „de ani de zile” în februarie 2020.

„Îmi amintesc că acum câțiva ani, cam acum un an și jumătate, Alexandra a spus: ‘Keanu Reeves este iubitul meu’ și eu am zis: ‘Stai. Ce? Ce? Ce?'”, a declarat starul din Chucky pentru Page Six.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Cum se înțeleg cei doi

În septembrie 2023, Alexandra a declarat pentru People că Keanu a ajutat-o să-și ducă arta la un nou nivel: „Am avut o vizită la un atelier în urmă cu câțiva ani, iar această persoană foarte amabilă mi-a spus: ‘Văd că munca ta a devenit mai fericită'”, își amintește ea. „Asta este real. Suntem cu toții ființe umane. Suntem animale. Ne exprimăm de acolo de unde suntem. Cred că munca este mai fericită”. Ea a continuat să îl numească pe Keanu „inspirația ei”.

Întrebată cum este să se întâlnească cu cineva atât de celebru și dacă este mai greu să pășească pe covorul roșu cu sau fără starul din „John Wick”, ea a făcut un comentariu rar despre relația lor. Într-un interviu recent, Grant a vorbit despre aspecte ale relației cu Reeves.

„Vestea bună despre faptul că m-am îndrăgostit ca adult este că îmi construisem propria carieră în momentul în care începuse relația mea. Mă simt foarte încrezătoare în relație pe covorul roșu. Mă simt încrezătoare pe el singură”, a declarat ea pentru People. 

Grant și Reeves se cunosc cel puțin din 2011, când au început să lucreze ca prieteni la cartea „Ode to Happiness”, o carte ilustrată pentru adulți, cu ilustrații de Grant și text realizat de Reeves. De-a lungul anilor, prietenia lor s-a transformat în romantism și s-a născut unul dintre cuplurile preferate de celebrități.

Citește și:
Cum se menține în formă Elena Gheorghe. Artista se poate lăuda cu o siluetă de invidiat: „Asta e lege la mine…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people