Katy Perry și Orlando Bloom, surprinși într-o ipostază bizară. Cum s-a afișat celebrul cuplu

Katy Perry și Orlando Bloom și-au luat fanii prin surprindere, după ce s-au fotografiat într-o ipostază bizară.

Katy Perry și Orlando Bloom, surprinși într-o ipostază bizară. Cum s-a afișat celebrul cuplu

Katy Perry a intrat duminică pe Instagram pentru a împărtăși noi imagini cu logodnicul ei, Orlando Bloom, care te vor surprinde. În fotografii, cuplul de lungă durată, care și-a sărbătorit aniversarea luna aceasta, era îmbrăcat la patru ace în ținute formale. Cu toate acestea, câteva detalii au transformat apariția lor într-una bizară.

Katy Perry a postat imagini surprinzătoare, alături de soțul ei

Vedeta pop, în vârstă de 39 de ani, și actorul, în vârstă de 46 de ani, au adăugat elemente neașteptate sub forma unor proteze asemănătoare unor extratereștrii aplicate pe fețele și urechile lor. Postându-se în fața a 206 milioane de urmăritori, Katy a scris în legendă: „Cu mintea în altă parte și cu privirea pierdută în stele”. Nu a fost adăugat niciun context sau explicație pentru motivul pentru care au îmbrăcat aceste look-uri controversate, dar plăcute în același timp.

Artista a purtat o rochie metalică strălucitoare, în tonuri de șampanie, cu corset și pliuri. Ținuta avea o crăpătură laterală, pe care cântăreața a folosit-o pentru a-și arăta unul dintre picioarele tonifiate. Ea a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc înalt strălucitori, cu vârf ascuțit, în aceeași culoare cu rochia ei. Șuvițele ei lungi și strălucitoare erau despărțite la mijloc și parțial trase la spate. Sprâncenele frumoasei au fost complet acoperite pentru a realiza look-ul de extraterestru și a purtat pe frunte piese asemănătoare unui corn.

sursa: Instagram

Urechile ei au fost, de asemenea, acoperite în proteze care le-au dat un vârf ascuțit, care se potrivea cu cel al viitorului ei soț. Look-ul lui Katy a inclus, de asemenea, un machiaj fabulos pe toată fața, cu gene alungite și sclipici roz și violet. Postarea lui Perry a strâns peste 555.000 de aprecieri din partea fanilor și numeroase aprecieri în secțiunea de comentarii.

Postarea a inclus fotografii ale look-ului ei din mai multe unghiuri, iar fanii s-au grăbit să facă referire la melodia E.T., din 2010: „E.T. 2.0 IS COMING”, în timp ce altcineva a fost de acord: „Am crezut că este E.T. 2.0 omg”. O altă persoană a adăugat pur și simplu versuri din melodie, scriind: „Este supranatural, Extraterestră”, cu emoji de notă muzicală. Un alt fan a cerut să știe: „Pentru ce este asta?!!!”. 

Orlando Bloom și-a sărbătorit recent ziua de naștere

Acest lucru vine după ce Katy i-a urat partenerului ei o aniversare fericită la începutul acestei luni, în timp ce l-a privit cum pășea pe covorul roșu de la Globurile de Aur. Ea a intrat pe X pentru a împărtăși un omagiu adus lui Orlando, scriind: „OMG #ORLANDOBLOOM ARATĂ INCREDIBIL DE BINE LA #GOLDENGLOBES LA MULȚI ANI DRAGOSTEA MEA”.

Katy Perry și Orlando Bloom, care s-au logodit în 2019 și încă nu s-au căsătorit, s-au cunoscut la petrecerea de după Globurile de Aur din 2016. Ei o au în comun pe fiica Daisy Dove Bloom, în vârstă de trei ani, pe care o țin departe de atenția publicului. Orlando este, de asemenea, tatăl fiului Flynn, în vârstă de 13 ani, din relația sa cu Miranda Kerr.

Citește și:
Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Prințesa de Wales este internată în spital

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people