Kanye West, un nou proiect controversat. Ce părere are Bianca Censori

Bianca Censori nu s-ar fi arătat încântată de noua dorință a soțului ei, Kanye West, de a produce filme pentru adulți sub brand-ul Yeezy.

Kanye West, un nou proiect controversat. Ce părere are Bianca Censori

Bianca Censori nu ar fi tocmai încântată de faptul că soțul ei, Kanye West, a anunțat recent că vrea să intre în industria filmelor pentru adulți. Surse apropiate cuplului susțin că modelul de origine australiană este „furioasă” și i-ar fi teamă că rapperul o va încuraja să participe la filmări.

Ce părere are Bianca Censori despre noul proiect al lui Kanye West

La sfârșitul lunii trecute, Kanye West a împărtășit într-o postare pe Instagram, care nu mai este disponibilă, că „Yeezy Porn este în funcțiune”. Ulterior, contul de Instagram al rapperulului a fost șters. West ar colabora cu Mike Moz, un producător cunoscut pentru munca sa la multe filme pentru adulți, în timp ce acesta este implicat și în „casting și regia artistică”, potrivit TMZ.

În timp ce detaliile despre următorul său proiect în lumea filmelor pentru adulți sunt puține, TMZ a raportat, de asemenea, că rapperul ar urma să lanseze o „divizie mai largă de divertisment pentru adulți” sub marca sa Yeezy. Se pare că soția lui, Bianca Censori, nu este tocmai încântată de ultimul demers al lui Kanye.

Potrivit unei surse recente citate de InTouch, modelul se teme că artistul ar vrea ca ea să apară în filme. Sursa a continuat să explice: „Este absolut furioasă, și pe bună dreptate”.

De asemenea, presa sugerează că această situație ar putea fi punctul de ruptură pentru Bianca în căsnicia sa cu Kanye. De asemenea, s-a mai raportat că Ye vrea ca Bianca Censori să joace într-un film pentru adulți pentru a-și impulsiona cariera, dar modelul „refuză să participe”.

Tatăl Biancăi, furios din cauza aparițiilor fiicei sale

În urmă cu câteva luni, tatăl Biancăi, Leo Censori, ar fi vorbit despre felul în care arată fiica sa de când s-a căsătorit cu West, 49 de ani, în decembrie 2022.

„Tatăl Biancăi, Leo, vrea să stea de vorbă cum se cuvine cu Kanye și să îl întrebe la ce naiba se gândește când o plimbă pe Bianca ca pe un ponei trofeu gol pușcă”, a declarat o sursă apropiată de Bianca pentru Daily Mail.

Leo Censori ar fi vrut să îl întrebe pe Kanye West ce ar face dacă cele două fiice ale sale, North, de 10 ani, și Chicago, de 6 ani, pe care le împarte cu fosta lui soție, Kim Kardashian, „ar fi fost văzute în public pe jumătate dezbrăcate în ținute încurajate de soții lor”.

„Leo vrea sincer să stea jos cu Kanye pentru a-i spune că îi rănește familia transformându-și fiica iubită într-o marfă comercializabilă cu aspect de doi bani. Niciun bărbat nu ar trebui să o încurajeze vreodată pe femeia pe care o iubește să iasă în public și să se prezinte așa. Asta nu este dragoste. Asta înseamnă control”, a susținut persoana din interior.

Bianca Censori a fost văzută în public purtând ținute scandaloase, precum topuri transparente și ciorapi și mergând complet fără pantaloni în public.

Citește și:
Când se va difuza noul sezon Asia Express la Antena 1. Dezvăluirea a fost făcută chiar de vedetele concurente: „Abia aștept…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people