Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston, și actrița Nicole Brydon Bloom, surprinși în ipostaze romantice

Justin Theroux și actrița Nicole Brydon Bloom au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul unei întâlniri de seară în New York.

Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston, și actrița Nicole Brydon Bloom, surprinși în ipostaze romantice

Justin Theroux a fost văzut în ipostaze apropiate alături de actrița Nicole Brydon Bloom în timpul unei întâlniri duble la Altro Paradiso din New York. Actorul în vârstă de 52 de ani și Bloom, în vârstă de 29 de ani, se pare că nu au putut să-și țină mâinile departe unul de celălalt în timp ce luau masa la celebrul hotspot, potrivit fotografiilor obținute de Page Six.

Justin Theroux și Nicole Brydon Bloom au fost fotografiați împreună

Actorul din „American Psycho” a fost văzut chicotind și flirtând cu Bloom la cină, unde amândoi erau îmbrăcați casual. Apoi, cei doi s-au îndreptat spre localul din Lower East Side pe care Justin Theroux îl deține, Ray’s Bar, în timp ce își ținea brațele în jurul taliei ei. După ce s-au bucurat de o seară în bar, cei doi au plecat împreună.

sursa: profimedia
sursa: profimedia
sursa: profimedia

Actrița de la HBO, care este cu 23 de ani mai tânără decât Theroux, a apărut în câteva seriale populare, printre care „Law & Order: SVU” și „The Affair”, potrivit profilului ei de pe IMDb. Ea joacă, de asemenea, în sezonul 2 al dramei HBO „The Gilded Age”. În martie, ea și-a sărbătorit cea de-a 29-a aniversare cu o postare pe Instagram cu descrierea:

„La revedere 28 de ani. Avem nevoie de cele mai mici pentru a aprecia cele mai mari, nu-i așa? Anul acesta a avut destule din ambele!”

Nu se știe de unde o cunoaște Theroux pe vedeta de televiziune, dar amândoi au fost fotografiați participând la greva SAG-AFTRA din New York la începutul acestei luni. Seara lui Theroux cu Bloom marchează prima dată când starul de la Hollywood a făcut aluzie la o legătură romantică de la divorțul de Jennifer Aniston.

Theroux și Jennifer Aniston au divorțat în 2018

Justin Theroux și Jennifer Aniston au fost căsătoriți timp de 2 ani și jumătate înainte de a pune capăt relației în timpul sărbătorilor din 2018.

„Și-au dat seama că nu puteau să facă lucrurile să funcționeze. El a locuit în New York, ea în Los Angeles. După ce s-au căsătorit, și-au dat seama că sunt două persoane foarte diferite”, a declarat o sursă pentru Page Six la vremea respectivă. 

Cei doi și-au confirmat despărțirea într-o declarație comună, spunând pentru AP:

„În mod normal, am fi făcut acest lucru în privat, dar având în vedere că industria bârfelor nu poate rezista unei ocazii de a specula și inventa, am vrut să transmitem adevărul în mod direct. Orice altceva este tipărit despre noi care nu provine direct de la noi, este o narațiune fictivă a altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotărâți să păstrăm respectul și dragostea profundă pe care le avem unul pentru celălalt.”

Foștii soți au început să se întâlnească în 2011 și s-au căsătorit într-o ceremonie surpriză la ei acasă patru ani mai târziu. De la despărțire, el și actrița din „Morning Show” au rămas prieteni.

„Ea mă face să râd foarte, foarte tare. Este o persoană foarte amuzantă. Ar fi o pierdere dacă nu am fi în contact, pentru mine personal. Și aș vrea să cred că același lucru este valabil și pentru ea”, a declarat Theroux, confirmând totodată că încă păstrează legătura cu ea în timpul unui interviu acordat în 2021 revistei Esquire.

Citește și:
Ramona Olaru, confesiuni inedite despre fostele ei relații: „O făceau din gelozie…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people