Jorge, dezvăluiri inedite despre educația copiilor. Ce lecții îi învață artistul și partenera lui: „Le-am spus încă de mici”

Jorge a dezvăluit detalii inedite despre modul în care el și partenera lui de viață se implică în viața copiilor lor.

Jorge, dezvăluiri inedite despre educația copiilor. Ce lecții îi învață artistul și partenera lui: "Le-am spus încă de mici"

Jorge, cunoscut și sub numele său real George Papagheorghe, are o familie mare și are toate motivele să fie mândru de ea. Artistul are o fiică, pe nume Karina, din căsătoria anterioară cu fosta sa soție, Alina Laufer, și un fiu, David, rezultat din relația sa actuală cu partenera sa, Ramona Prodea. De asemenea, Ramona are o fiică pe nume Ilinca, dintr-o relație anterioară, pe care Jorge o consideră ca fiind a sa.

Jorge a vorbit despre rolul de părinte

Fostul concurent de la Survivor afirmă că este un tată relaxat, care le acordă copiilor spațiul necesar, dar care dorește să fie mereu primul om pe care îl contactează atunci când se confruntă cu probleme. De asemenea, într-un interviu pentru viva.ro, el a împărtășit detalii despre provocările asociate rolului de părinte și despre modul în care își petrece timpul în familie, atunci când are ocazia.

„Pentru mine, e important să le știu în siguranță și că prietenii cu care se anturează sunt de calitate. Anturajul este cel care poate distruge sau construi un copil. Le-am spus, încă de mici, despre importanța calității prietenilor și că trebuie să fie sigure pe ele și deloc influențabile. Cu Ilinca am fost deja la party-uri, iar cu Karina ne pregătim. (zâmbește). Sunt genul de tată care lasă spațiu copiilor și îmi doresc să fiu primul om pe care îl sună, dacă se întâmplă ceva.”

„David e foarte talentat, iar conexiunea noastră e divină. E un copil liniștit, inteligent emoțional, la fel și Karina. Toți trei au o latură emoțională dezvoltată și un feeling aparte.”, a spus Jorge.

Întrebat despre provocările cu care el și partenera lui se confruntă când vine vorba de copii, Jorge a recunoscut că acestea sunt la ordinea zilei, însă învață odată cu creșterea celor mici.

„Provocări sunt zi de zi. De la lucruri mărunte până la direcții în viață și alte decizii pe care ne dorim să îi ajutăm să le ia conștienți. Învățăm și noi cu ei, în fiecare zi. Munca unui părinte nu se termină niciodată. Provocări mari nu au fost, slavă Domnului!, dar ne implicăm atât cât ne permit copiii.”

Artistul, despre relația cu partenera lui de viață

Jorge a vorbit recent despre relația cu soția lui, Ramona Prodea. Artistul a surprins pe toată lumea cu dezvăluirea făcută despre momentul în care și-a cerut partenera în căsătorie.

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori. Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul că iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: ‘Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici'”, a declarat Jorge în podcastul moderat de Horia Brenciu.

Citește și:
Ce intervenție estetică și-a făcut Anca Serea: „Rezultatele sunt naturale, se instalează în două-trei săptămâni'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people