Johnny Depp, surprins alături de o femeie cu 33 de ani mai tânără decât el. Cine este noua lui parteneră

Johnny Depp se întâlnește cu modelul rus Yulia Vlasova, în vârstă de 28 de ani.

Johnny Depp, surprins alături de o femeie cu 33 de ani mai tânără decât el. Cine este noua lui parteneră

Johnny Depp se întâlnește cu o femeie cu 33 de ani mai tânără decât el, confirmă Page Six. Actorul, în vârstă de 61 de ani, are o relație „foarte ocazională” cu esteticianul și modelul rus Yulia Vlasova, în vârstă de 28 de ani, conform unei surse familiare cu situația.

Johnny Depp se întâlnește cu un fotomodel de 28 de ani

Sursa a informat că cei doi s-au văzut „ocazional” în ultimii „câțiva ani”, dar că nu este „nimic serios”. Starul din „Pirații din Caraibe” ș modelul s-ar fi întâlnit în Praga, unde ea locuiește, în august 2021, la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary.

Vlasova deține un studio de machiaj și coafură în Praga, dar se pare că își petrece o mare parte din timp în Marea Britanie, unde Depp locuiește în prezent. Joia trecută, cuplul a fost surprins arătându-se confortabil în timp ce călătoreau de la Heliportul Londrei.

Cei doi, îmbrăcați casual, au fost văzuți mergând împreună pe pistă, Depp purtând jeans cu un pulover gri legat în jurul taliei, pantofi sport roșii, o cămașă neagră cu guler, ochelari de soare albaștri și o căciulă închisă la culoare.

sursa: profimedia

El își purta chitara într-o mână și un pahar cu o băutură în cealaltă.

Vlasova, la rândul ei, purta un tricou negru cu pantaloni de trening asortați, pantofi sport albi, un colier simplu, ochelari de soare retro și o geantă neagră.

sursa: profimedia

Cei doi au fost văzuți împreună la concertul regretatului prieten al lui Depp, Jeff Beck, în Praga, în iulie 2022. Fotografiile de la spectacol i-au surprins pe cei doi pozând jucăuș unul cu celălalt, un selfie obținut de ziar arătându-l chiar pe starul din „Edward Scissorhands” sărutând-o pe Vlasova pe obraz.

Deși modelul nu a comentat încă natura relației lor, ea ar fi făcut aluzie la aceasta în trecut. La începutul acestui an, Vlasova a distribuit pe Instagram Story o fotografie în care cei doi își odihnesc mâinile pe picioarele celuilalt, potrivit Daily Mail.

Imaginea a fost un răspuns la un urmăritor care a întrebat-o despre „actorul ei preferat”.

„JD. Este un om incredibil de talentat și inspirat”, a scris ea pe imagine.

sursa: Instagram

După ce a apărut vestea idilei lor, Vlasova a postat luni pe Instagram Story o declarație în cehă care se traduce astfel: „Prieteni, vă cer să vă abțineți de la a acorda jurnaliștilor interviuri referitoare la mine și la viața mea personală. Înțelegerea și respectul vostru pentru intimitatea mea vor fi apreciate”.

Depp se bucură de o „viață liniștită” peste ocean de când a ieșit victorios în iunie 2022 în procesul său de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard. Actrița, în vârstă de 38 de ani, s-a mutat de atunci la Madrid, unde locuiește cu fiica ei în vârstă de 3 ani, Oonagh.

„Vorbește spaniolă și este fericită acolo, crescându-și fiica departe de toată această agitație”, ar fi declarat o sursă apropiată pentru publicația Daily Mail.

Sursa a adăugat și că Amber Heard și-ar putea relua la un moment cariera de actriță, însă că momentan se bucură de noile schimbări din viața sa.

Citește și:
Jennifer Lopez, aspru criticată de fani: Comportament nepoliticos și dezgustător'. Clipul video cu artista a devenit viral

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people