Joe Jonas, dezvăluiri neașteptate despre viața lui amoroasă, pe fondul divorțului de Sophie Turner

Joe Jonas a vorbit despre noul său album, inspirat de perioada tumultoasă din viața lui.

Joe Jonas, dezvăluiri neașteptate despre viața lui amoroasă, pe fondul divorțului de Sophie Turner

Joe Jonas are un album solo pe drum – și este cea mai personală muzică a sa de până acum. Cântărețul a făcut anunțul pe podcastul „T herapuss”, la o lună după ce a făcut aluzii la noul său single „Work It Out” pe rețelele de socializare.

Joe Jonas a vorbit despre noul său album

Jonas, în vârstă de 34 de ani, a explicat că lucra la o piesă când și-a dat seama că o dorește pentru el – nu pentru Jonas Brothers sau DNCE.

Am zis: ‘Nu știu pentru ce este, dar știu că vreau să lucrez la ceva. Simt o atracție emoțională să lucrez la muzică,'” și-a amintit el.

Kevin și Nick Jonas și-au dat binecuvântarea, încurajându-l pe fratele lor să „mergă înainte” în timp ce ei lucrau la Sezonul 3 al „Claim to Fame” și, respectiv, la un film.

„Așa că am avut o fereastră de timp și m-am izolat,” a explicat Joe. „Am făcut un album în două-trei săptămâni. Sunt foarte încântat. Este cea mai personală muzică pe care am lansat-o vreodată.” Deși nu a dezvăluit data lansării albumului, el a clarificat că va fi lansat mai târziu în acest an și a dezvăluit titlul gazdei Jake Shane, acoperindu-și gura pentru a nu fi văzut de spectatori.

Proiectul va include „câteva balade foarte frumoase”, precum și „cântece despre a fi tată” și „cântece despre dragoste.” Joe a menționat că albumul cuprinde „de toate”, inclusiv „cântece despre a fi mai bun cu tine însuți' – precum primul single, „Work It Out.” Starul din „Camp Rock' a dezvăluit versuri din unul dintre cântece într-un videoclip TikTok din mai, părând să facă aluzie la divorțul său de Sophie Turner.

„Hai, Joe, ai atât de multe lucruri pentru care să fii recunoscător,” a cântat el. „Nu mai fi trist pentru că faci camera incomodă / OK, înțeleg / Știu că te simți atât de mizerabil / Uneori îmi doresc să am puterea de a fi invizibil.”

Joe a continuat: „Chiar și cei mai duri oameni se întristează, și asta este cea mai dură realitate / Ți-ai sunat mama și tata, ei nu știu ce să facă.” În refren, pe care l-a cântat la „Therapuss,” Joe a îndemnat ascultătorii să „se trezească” pentru că „mâine este acum.”

În septembrie 2023 a apărut știrea că Joe a depus actele pentru divorțul de Turner, în vârstă de 28 de ani, după patru ani de căsătorie. Fostul cuplu s-a căsătorit în Las Vegas în mai 2019 și are două fiice, Willa, de 3 ani, și Delphine, de 2 ani, în timpul relației lor.

Fosta actriță din „Game of Thrones” a vorbit pentru prima dată despre despărțirea lor într-un interviu din mai pentru British Vogue, spunând că este „nemulțumită de modul în care s-a desfășurat totul” dar că face tot posibilul să fie un părinte bun. Turner, care acum este într-o relație cu aristocratul Peregrine Pearson, l-a numit pe fostul ei „un tată minunat pentru copiii lor.”

De la despărțire, Jonas a avut o scurtă relație cu modelul Stormi Bree și a fost fotografiat apropiindu-se de actrița Laila Abdallah luna trecută.

Citește și:
Ce părere are Ana Bodea despre diferența de vârstă de 15 ani dintre ea și partenerul ei, Valentin Butnaru: „O conexiune atât de specială’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people