Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși sărutându-se într-un moment romantic rar

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși într-o ipostază romantică rară.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși sărutându-se într-un moment romantic rar

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost foarte îndrăgostiți, în timp ce își alegeau un dovleac de Halloween weekend-ul trecut. Cuplul a fost surprins în timp ce se săruta pasional, în timpul excursiei de sâmbătă din Sherman Oaks, California.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment romantic rar

Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare de către un cont al unui fan, vedetele din „Gigli” au stat cu brațele unul în jurul celuilalt pentru o îmbrățișare lungă. Emme, copilul lui Lopez, a putut fi văzut în fundal în timp ce cei doi se sărutau.

Ben Affleck a fost îmbrăcat cât se poate de confortabil într-un pulover gri și alb, pe care l-a asortat cu blugi. Jennifer Lopez, de asemenea, a ales o ținută casual într-un top arămiu cu mânecă lungă și o pereche de blugi rupți.

„Se sărutau și se țineau unul de celălalt și păreau foarte îndrăgostiți”, a declarat marți, pentru „Entertainment Tonight”, un martor care i-a văzut pe cei doi la Tina’s Pumpkin Patch. Un alt martor a spus: „Ei se plimbau ca orice altă familie de acolo. Păreau să se distreze. Erau amândoi foarte amabili și foarte prietenoși”.

Deși nu este clar câți membri ai familiei mixte a lui Affleck și Lopez au fost prezenți la ieșirea festivă, cântăreața și actorul au fost însoțiți sigur de către Emme. De asemenea, actrița mai are un fiu, fratele geamăn al lui Emme, Maximilian, în vârstă de 15 ani. La rândul său, actorul îi împarte pe Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani, și Samuel, 11 ani, cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze tensionate

Deși acum par mai îndrăgostiți ca niciodată, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți ultima dată într-o situație tensionată. Cei doi au fost surprinși acum ceva timp de paparazzi în timp ce se plimbau cu mașina prin Los Angeles. Din imaginile dezvăluite de presa mondenă reiese că celebrul cuplu avea parte de o discuție aprinsă, Affleck fiind fotografiat gesticulând într-un mod foarte animat, în timp ce Lopez îl asculta vizibil nemulțumită.

Chiar dacă din imagini pare că cei doi treceau printr-un moment tensionat, o sursă apropiată a declarat în exclusivitate pentru Page Six că nu a existat „nimic aprins în discuția lor.” Nu este însă pentru prima oară când Lopez și Affleck sunt surprinși în astfel de momente. În luna mai, cei doi au părut destul de tensionați la premiera filmului The Mother, cel mai nou proiect al actriței în vârstă de 53 de ani. Chiar dacă fanii au speculat că relația lor nu e tocmai roz, un specialist a declarat pentru Daily Mail că cei doi nu se certau, ci doar dezbăteau modul în care să pozeze în fața camerelor de fotografiat. 

Potrivit acestuia, actrița l-ar fi întrebat pe soțul său dacă topul său decoltat „dezvăluie prea mult”, iar acesta a asigurat-o că totul este în regulă. Apoi, Affleck i-ar fi spus lui Lopez să se apropie de el și ar fi calmat-o, zicându-i: „Nu-ți face griji, iubito”. „Vino lângă mine”, ar fi răspuns apoi Jennifer.

Citește și:
Moment tensionat la America Express între Alexia Eram și Sonia Simionov: „M-a făcut frustrată’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people