Jennifer Aniston a dezvăluit unul dintre ultimele mesaje pe care le-a primit de la Matthew Perry: „Știu că acum ești pe deplin împăcat”

Jennifer Aniston a transmis un omagiu emoționant pentru Matthew Perry.

Jennifer Aniston a dezvăluit unul dintre ultimele mesaje pe care le-a primit de la Matthew Perry: "Știu că acum ești pe deplin împăcat"

Pentru prima dată de când s-a stins din viață Matthew Perry, care a murit pe 28 octombrie la vârsta de 54 de ani, Jennifer Aniston a vorbit despre colegul ei de platou din Friends și despre moștenirea pe care acesta a lăsat-o după moartea sa.

Jennifer Aniston, omagiu emoționant pentru Matthew Perry

Omagiul adus de Aniston lui Perry pe Instagram a prezentat o fotografie a celor doi pe platou împreună, alături de un schimb de mesaje emoționante conținând aceeași imagine. În plus, ea a inclus și o scenă cu cei doi de la finalului serialului din 2004, în care personajele lor, Rachel Green și Chandler Bing, și-au exprimat dragostea unul pentru celălalt.

„Oh, Doamne, asta a fost o lovitură profundă… Faptul că a trebuit să-mi iau rămas bun de la Matty al nostru a fost un val nebunesc de emoții pe care nu l-am mai trăit niciodată. Cu toții experimentăm pierderi la un moment dat în viața noastră. Pierderea vieții sau pierderea iubirii. A fi capabil să te AȘTEPȚI cu adevărat la această suferință îți permite să simți momentele de bucurie și recunoștință pentru că ai iubit pe cineva atât de profund. Și noi l-am iubit profund. A fost o parte atât de importantă din ADN-ul nostru”, și-a început mesajul actrița.

Întotdeauna am fost noi șase. Aceasta a fost o familie aleasă care a schimbat pentru totdeauna cursul a ceea ce am fost și a ceea ce avea să fie calea noastră”, a continuat ea. „Pentru Matty, el ȘTIA că îi place să facă oamenii să râdă. După cum spunea chiar el, dacă nu auzea „râsul”, credea că va muri. Viața lui depindea literalmente de asta. Și a reușit să facă exact asta. Ne-a făcut pe toți să râdem. Și să râdem din greu.”

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Analizând modul în care a continuat să proceseze această pierdere, Aniston a spus că s-a uitat înapoi la numeroasele lor mesaje, împărtășind chiar unul dintre ele.

„În ultimele două săptămâni, am răsfoit mesajele pe care ni le-am trimis unul altuia. Râzând și plângând, apoi râzând din nou. Le voi păstra pentru totdeauna. Am găsit un text pe care mi l-a trimis de nicăieri într-o zi. Spune totul. (Vezi al doilea slide…)”, a spus ea.

„Matty, te iubesc atât de mult și știu că acum ești pe deplin împăcat și ai scăpat de orice durere. Vorbesc cu tine în fiecare zi… uneori aproape că te pot auzi spunând ‘ai putea fi mai nebun?””, a adăugat ea. „Odihnește-te, frățioare. Întotdeauna mi-ai făcut ziua mai frumoasă… ❤️🕊️”

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viață cu dependența de alcool și droguri, a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles. Apropiații săi au declarat că nu consuma alcool și se simțea bine cu puțin timp înainte de deces.

Citește și:
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: „Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people