Jenna Ortega, schimbare radicală de look. Actrița din serialul Wednesday a surprins cu o apariție inedită

Jenna Ortega și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look, în timpul unei apariții TV.

Jenna Ortega, schimbare radicală de look. Actrița din serialul Wednesday a surprins cu o apariție inedită

Jenna Ortega a debutat cu o nouă coafură Punk Shag, în timp ce purta un corset superb, metalic, de la Dolce & Gabbana. Vedeta și-a dezvăluit schimbarea radicală de look în timpul apariției sale de vineri la The Tonight Show Starring cu Jimmy Fallon.

Jenna Ortega, apariție spectaculoasă cu un nou look

Actrița din serialul Wednesday, în vârstă de 20 de ani, a atras toate privirile într-o rochie neagră transparentă până la podea și un corset metalic Dolce & Gabbana, care ajunge până la 25.000 de dolari. Ba mai mult, apariția sa a fost cu atât mai spectaculoasă întrucât vedeta a renunțat la șuvițele lungi pentru o coafură punk. De asemenea, Jenna a optat pentru un machiaj intens și dramatic.

Ortega a făcut un pas și către personajul ei din Familia Addams, accesorizând ținuta cu un guler de cămașă albă, manșete asortate și o cravată neagră supradimensionată. Ea a completat look-ul cu o pereche de pantofi stiletto cu platformă neagră Aminah Abdul Jillil.

Vedeta a declarat anterior pentru PEOPLE că mimica ei „supărată” i-a adus adesea comparații cu Wednesday Addams, personajul ei din noul serial de succes de pe Netflix.

„Oamenii îmi spun că semăn cu ea de când aveam 6 ani. Și am un simț al umorului destul de întunecat! A trebuit să fac lucrurile un pic diferit în ceea ce privește fizicul meu și felul în care mă port. Ea are aproape o stângăcie socială. Așa că atunci când face lucruri toxice, manipulatoare, știi că nu vin din rea intenție”, a declarat ea la începutul acestei luni.

Cu toate acestea, vedeta din Scream VI este încă precaută să nu fie catalogată drept actriță de filme horror, după ce și-a câștigat titlul de „Regină a țipătului” cu roluri în Insidious: Chapter 2 (2013), The Babysitter: Killer Queen (2020) și X (2022), precum și în sezonul 2 al serialului Netflix You.

„Nu vreau niciodată să fiu catalogată, dar am un respect imens pentru genul horror. Îmi este incredibil de greu să refuz un scenariu horror bun și am fost destul de norocoasă să fac multe în ultimii ani.”, declarat vedeta.

Citește și:
Sebastian Stan și Annabelle Wallis formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cei doi și-au confirmat relația

foto: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people