Jenna Dewan și Steve Kazee vor deveni părinți. Actrița este însărcinată cu al treilea copil

Jenna Dewan a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată cu al treilea copil.

Jenna Dewan și Steve Kazee vor deveni părinți. Actrița este însărcinată cu al treilea copil

Jenna Dewan va deveni din nou mamă! Actrița din Witches of East End în vârstă de 43 de ani a dezvăluit că este însărcinată și că așteaptă cel de-al treilea copil al său, împărtășind un videoclip pe Instagram. În clip, logodnicul vedetei, Steve Kazee, cântă la chitară în timp ce stă pe un scaun lângă cadă.

Jenna Dewan este însărcinată pentru a treia oară

Aflată într-o baie cu spumă, Jenna Dewan mută camera pentru a-și arăta burtica goală, zâmbind în timp ce îl ascultă pe partenerul ei, Steve Kazee, cântând. Ba mai mult, aceasta a făcut și o glumă pe seama momentului.

„Credeți că dacă îl fac pe @stevekazee să-mi cânte serenade în fiecare seară, copilul îi va moșteni vocea?”, a transmis Jenna Dewan.

Jenna Dewan a publicat și ea un clip care conține mai multe cadre de la un pictorial pentru publicația Romper, unde își arată cu mândrie burtica de gravidă.

Jenna Dewan și Steve Kazee mai au împreună un fiu, pe nume Callum, în vârstă de 3 ani. De asemenea, ea o împarte pe fiica sa, Everly,  în vârstă de 10 ani, cu fostul ei soț, Channing Tatum. În decembrie 2023, Jenna Dewan, Steve Kazee, Callum, Everly și cei patru câini ai familiei au realizat o ședință foto tematică, toți fiind îmbrăcați adorabil în pijamale în carouri roșii și albe asortate. Un fotograf profesionist a fost prezent pentru a face fotografii de familie.

Când a venit momentul să facă o poză de familie pe canapea, lângă bradul de Crăciun, Dewan s-a confruntat cu o mică luptă. Vedeta a încercat să îl țină și să îl strângă în brațe pe Callum, care plângea. În timp ce actrița, partenerul ei și Everly făceau fețe prostești pentru aparatul foto, Callum plângea. Într-o altă secvență, familia a zâmbit în timp ce a pozat și se pare că aproape că au obținut fotografia perfectă.

„Un timp bun petrecut de toată lumea 😅”, a glumit Dewan în descriere, ironizând eforturile istovitoare de a încerca să îi sincronizeze pe toți pentru o fotografie

Ce pasiuni are fiica actriței

Deși s-ar putea să nu fie grozavă la ședințele foto de familie, fiica lui Dewan, Everly, a lucrat la o nouă pasiune în ultimul an. Vorbind în exclusivitate cu PEOPLE în luna august, actrița a împărtășit că fiica ei, Everly, a încercat să se perfecționeze în machiaj.

„A fost într-o cabină de machiaj cu mine la serviciu încă de când avea… Am poze cu ea de la 6 săptămâni, fiind cu mine, pentru că filmam „Witches of East End” și ea era în rulotă cu mine. Așa că a fost în preajma machiajului. Există o parte din ea care este oarecum interesată, dar este foarte bună. Are un mic set de machiaj de jucărie pe care i l-am dat și are un aspect grozav”, a spus Dewan despre faptul că fiica ei se afla în preajma artiștilor de machiaj.

„Chiar o voi pune să mă machieze. Este o idee grozavă. Este o idee jucăușă pentru ea. Are încă 10 ani, deci este tânără și se bucură de alte lucruri, dar cu siguranță se va distra cu asta. Adoră fardurile de ochi cu sclipici, ceea ce îmi place și mie. Așa că vine de la sine”, a declarat vedeta pentru PEOPLE.

Citește și:
Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre cei doi copii ai săi, Alexia și Aris Eram: „În fiecare zi…'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people