Irina Rimes, dezvăluiri inedite despre relația cu David Goldcher și ideea de a deveni părinți: „Dacă am avea un copil…”

Irina Rimes a vorbit deschis despre relația cu David Goldcher și dorința de a avea copii.

Irina Rimes, dezvăluiri inedite despre relația cu David Goldcher și ideea de a deveni părinți: "Dacă am avea un copil..."

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de doi ani și se înțeleg foarte bine. Deși nu s-au stabilit împreună într-un loc anume și fac des naveta între București și Sudul Franței, cei doi reușesc să treacă împreună peste dificultăți și sunt deschiși către a afla mai multe unul despre celălalt.

Irina Rimes, despre relația cu partenerul ei

Artista a povestit în cadrul podcast-ului „Fain și simplu” cum a depășit relațiile toxice din viața ei, învățând din ele. În prezent, conform propriilor declarații, cântăreața are o frumoasă relație cu David Goldcher, un muzician francez, alături de care este de doi ani. Se înțeleg de minune și au descoperit împreună fericirea în cuplu.

Irina Rimes și partenerul ei petrec timpul atât în România, cât și în Franța. Cei doi călătoresc des, însă acest lucru nu a devenit o piedică în relația lor. Totodată, vedeta a dezvăluit că, după ce a trecut prin mai multe relații toxice, a învățat să fie mai prezentă în propria viață și să lase în urmă problemele.

„Am fost în relații toxice, așa a fost să fie, voiam să fiu salvatorul cuiva. Acum am timp să învăț o limbă nouă, franceză, să fiu prezentă în viața mea și a prietenilor mei, să mă ocup de carieră. Eram obișnuită cu foarte bine, foarte rău, acum este bine, nu foarte bine, chiar dacă pare plictisitor. Nu mai vreau s-o dau în extreme!”, a mărturisit Irina Rimes.

Ce spune artista despre copii

În prezent, cântăreața este cât se poate de fericită în relația pe care o are. Artista a recunoscut că se simte foarte apropiată de natură și a dezvăluit că, atât ea, cât și partenerul ei, își doresc o conexiune mai profundă cu natura. Astfel, în situația în care ar deveni părinți, cei doi și-ar dori să își crească copilul în România.

„Vreau o conexiune cu natura. Tot timpul am căutat casă lângă pădure. Eu vreau o căsuță mică, nu mare, cu ceva grădină în spate. Dacă am avea un copil la momentul acesta, l-am crește în România, nu în Franța! În România am fi mai fericiți, am ajuns și eu, și David la această idee. În România, cultivăm niște valori care ne fac mai fericiți. Dacă ar fi să compar cele două familii, și David ar spune că-n familia mea e mult mai simplă fericirea. Chiar dacă nu ne spunem „te iubesc”, fericirea e mai simplă. Mi-aș dori ca și copiii mei să trăiască asta, simplitatea.”

Irina Rimes a vorbit și despre perioada copilăriei și adolescenței sale într-un sat numit Izvoare, până la vârsta de 14 ani, după care s-a mutat în orașul Soroca.

„Nu aveam bomboane „Bucuria” în copilărie! Ele erau la magazin. Bomboane primeam de Crăciun. Mama și tata lucrau la Cooperativă, iar de Crăciun primeau câte două pungi de bomboane, mandarină, măr, biscuiți și covrigi. Le ascundeau pe un dulap mare, undeva sus. Puneam scaun peste scaun peste scaun, nu știu cum de nu mi-am rupt capul niciodată… Și luam câte două bomboane, mâncam câte un pic, câte un pic. Când venea sărbătoarea, mai erau jumătate. În rest, dulce însemna pâine cu apă și cu zahăr. Nu eram săraci, nu aveam nici mulți bani, trăiam decent. Până în clasa a V-a îmi luam haine de la second hand, iar atunci mi-a cumpărat mama prima pereche de haine de la piață, noi. Strângeau bani ca să ridice casa”, a completat artista.  

Citește și:
Reese Witherspoon, noi dezvăluiri despre divorțul de Jim Toth

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people