Ioana Grama, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: „Îmi doresc un băiețel”

Ioana Grama a vorbit deschis despre relația cu fostul ei soț și tatăl fetiței sale, dar și despre dorința de a deveni mamă pentru a doua oară.

Ioana Grama, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: „Îmi doresc un băiețel”

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi, care are o comunitate de peste 400.000 de fani pe rețelele de socializare. Aceasta are o fetiță superbă care o însoțește peste tot, cele două înțelegându-se de minune.

Ioana Grama, despre relația cu tatăl fetiței sale

Ioan Grama se bucură de un succes răsunător, dar și de o familie frumoasă. Deși ea și fostul ei soț nu mai formează un cuplu, vedeta a declarat că ambii fac tot posibilul pentru a o crește cât mai bine pe fiica lor. Într-un interviu pentru Ego.ro, Ioana Grama a dezvăluit ce relație este acum între ea și Alex Țăgurean și cum reușesc să se înțeleagă.

„Este copilul nostru, suntem părinții ei și este de datoria noastră să o creștem într-un mod cât mai frumos. Noi am înțeles că trebuie să ne despărțim, am luat decizia de comun acord, nu au existat certuri, nu au existat scandaluri. Avem un copil împreună, suntem doi oameni maturi și ne gândim, în primul rând, la sănătatea ei emoțională, psihică, fizică și facem tot ce ne stă în putință ca ea să crească într-un mediu cât mai plăcut, iubitor. Eu știu ce înseamnă familia despărțită în alte circumstanțe și nu îmi doresc același lucru pentru ea, așa că ne vine foarte ușor. Chiar suntem doi oameni super cerebrali și ne vine natural”, a mărturisit Ioana Grama.

În ceea ce privește viața amoroasă din prezent, Ioana Grama a declarat că este într-o relație cu cineva, iar actualul ei partener i-a cunoscut atât pe Ayana, cât și pe fostul ei soț. Potrivit declarațiilor sale, toată lumea este fericită pentru ea și nu au existat resentimente.

„Da, sunt foarte fericită, sunt într-o relație, suntem super OK, totul este o poveste. Da, da. Și Alex știe și toată lumea știe. Toată lumea este fericită, toată lumea acceptă situația. De asta zic că suntem niște oameni maturi și nu ne complicăm viața, că este prea frumoasă”, a mai spus Ioana Grama.

Ce spune creatoarea de conținut despre un al doilea copil

În ceea ce privește o viitoare sarcină, Ioana Grama a dezvăluit că și-ar mai dori un copil, mai ales un băiețel. Cu toate acestea, creatoarea de conținut a susținut că este prea devreme pentru a se gândi la al doilea copil, fiica ei având aproape trei ani.

„E prea devreme, nici nu a făcut 3 ani. Probabil că o să fie în viitor, mai vreau un copil, sinceră să fiu. Mi se pare ideal să ai doi copii, nu știu de ce, am crescut eu cu ideea aceasta. O să existe, cândva, nu știu când, dar o să existe. (…)  Doamne ajută, îmi doresc un băiețel. Ayana seamănă cu tatăl, deci ar fi cazul să fac unul care să semene cu mine.”, a declarat Ioana Grama pentru Ego.ro.

Citește și:
Momente cumplite pentru Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia. Ce a pățit fiica lor cea mică, la scurt timp după ce s-a născut

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people