Imagine inedită cu Daliana Răducan și Ianca, fiica lui Răzvan Simion: „Cele mai frumoase zile”

Daliana Răducan a împărtășit cu internauții o imagine inedită alături de partenerul ei, Răzvan Simion, și fiica acestuia, Ianca.

Imagine inedită cu Daliana Răducan și Ianca, fiica lui Răzvan Simion: „Cele mai frumoase zile”

Răzvan Simion se bucură din plin de timpul petrecut alături de familie și cei dragi. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a participat recent la un eveniment public împreună cu partenera sa, Daliana Răducan, dar și cu Ianca, fiica lui, în vârstă de 18 ani.

Daliana Răducan, alături de Ianca și Răzvan Simion la un eveniment

Daliana Răducan și fiica matinalului de la Antena 1 au o relație foarte frumoasă și se înțeleg de minune. Cele două au fost surprinse adesea împreună, iar de această dată s-au fotografiat alături de Răzvan Simion la un eveniment. Iubita prezentatorului TV a împărtășit cu internauții o imagine inedită de familie, alături de un mesaj emoționant.

„Cele mai frumoase zile sunt cele petrecute alături de oamenii dragi ♥️„, a scris Daliana Răducan pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, Răzvan Simion a vorbit despre relația dintre actuala sa iubită și fiica lui. Potrivit declarațiilor sale, Daliana și Ianca se înțeleg foarte bine și sunt apropiate una de cealaltă. Ba mai mult, prezentatorul TV le-a descris drept „două surori”, în loc de două prietene.

„Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine. E multă chimie acolo și nu poți să explici chimia dintre oameni. (…) Se întâmplă rar, e ca o găsire în mai multe vieți. E minunat, sunt niște ani nemaipomeniți”, a declarat Răzvan Simion pentru Antena Stars.

Ce planuri de viitor are Ianca

Ianca este o adolescentă cu planuri mari pentru viitor. Fiica lui Răzvan Simion se bucură de ultimul an de liceu, iar mai apoi plănuiește să își continuie studiile în străinătate. Tatăl ei o încurajează să își aleagă drumul pe care și-l dorește și îi este alături în decizia pe care o va lua.

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă”, a povestit Răzvan Simion pentru Antena Stars, citat de spynews.ro.

Citește și:
Nicole Kidman și Keith Urban, apariție rară alături de fiicele lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people