Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce urare specială i-a transmis prezentatorul TV

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a împlinit 20 de ani, iar tatăl ei i-a transmis o urare specială.

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce urare specială i-a transmis prezentatorul TV

Răzvan Simion are toate motivele să fie un tată mândru. Pe 14 august a fost o zi specială pentru familia sa, deoarece fiica sa, Ianca, și-a sărbătorit aniversarea. Tânăra a ajuns la vârsta de 20 de ani, iar prezentatorul TV a împărtășit o fotografie emoționantă alături de ea.

Răzvan Simion, urare specială pentru fiica lui

Răzvan Simion are doi copii din căsnicia anterioară: Ianca și Tudor Ștefan. Pe 14 august, a marcat ziua de naștere a fiicei sale cu o urare deosebită. Răzvan Simion spunea acum ceva vreme că fiica sa, Ianca, i-a oferit întotdeauna motive de mândrie ca părinte. Ianca are aspirații înalte, dorind să își continue studiile în străinătate. Prezentatorul TV a împărtășit o fotografie cu Ianca de la nunta sa cu Daliana Răducan, însoțită de urarea „La mulți ani!”.

„Acum 20 de ani ne-am întâlnit. La mulți ani, Iancuța Prințesa”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Întrebată despre relația cu tatăl ei, Ianca Simion a afirmat în urmă cu ceva timp că are o legătură strânsă cu Răzvan Simion, pe care îl consideră cel mai bun prieten și cel care a susținut-o întotdeauna să urmeze ceea ce îi place. Tânăra își amintea cu drag de perioada copilăriei, când el o ducea la lecțiile de pian.

„Relația mea cu tata este una foarte bună, este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta. Când eram mică tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv (…) E altă persoană acasă. Deși pare că e foarte vorbăreț și foarte glumeț, acasă este într-o liniște totală. E foarte tăcut și foarte analitic și foarte sensibil. Tind să cred că suntem la fel pe partea asta, pentru că mereu mă gândeam că nu sunt ca el…”, declara Ianca Simion, pe scena iUmor.

Ce planuri de viitor are Ianca Simion

În urmă cu câteva luni, Ianca a dezvăluit ce planuri de viitor are. Fiica lui Răzvan Simion se gândește să urmeze o facultate de psihologie în străinătate, cel mai probabil în Barcelona. Deși își dorește un viitor departe de casă, tânăra este deschisă către oportunități și oameni noi.

„O să vreau să studiez în afară, mă gândeam psihologie. (…) Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii. (…) Acum am terminat Școala de șoferi, trebuie să dau examenul. De curând chiar mă gândeam la o mașinuță, dar transportul în comun e cu totul diferit față de ce e la noi”, a declarat fiica lui Răzvan Simion pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

În același interviu, Răzvan Simion a spus cum privește decizia fiicei sale, Ianca, de a studia la o facultate din străinătate.

„Trebuie să se hotărască, schimbă locațiile foarte des, ultima a rămas Barcelona (…) Să vedem cum se vor așterne lucrurile și de la toamnă vedem. Nici mie nu îmi displace să mă pensionez în Spania, cu textul că mă duc să văd ce face fiica mea, de aia o încurajez. (…) Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă. Ne-am sfătuit, ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupă de așa ceva. Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali, oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul, ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei. Urmează examenul, a terminat Școala de șoferi și probabil ăsta e următorul pas (n.r. să îi cumpere mașină). Dar dacă ea vrea să plece din țară, nu are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină”, a adăugat Răzvan Simion pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Cum a apărut Iulia Vântur alături de partenerul ei, Salman Khan, pe rețelele de socializare. Imaginea i-a surprins pe fanii actriței

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people