Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Mesajul transmis de artist: „Iubita mea”

Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, sărbătoresc 10 ani de căsnicie.

Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Mesajul transmis de artist: "Iubita mea"

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt un cuplu apreciat în industria de entertainment, iar astăzi sărbătoresc o zi specială: 10 ani de căsnicie. Pentru a celebra acest moment deosebit, artistul a postat un mesaj emoționant și câteva fotografii alături de soția sa.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împlinit 10 ani de căsnicie

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Au ajuns la 10 ani de cănicie fericită, iar artistul a marcat acest eveniment printr-o urare adresată soției sale pe rețelele de socializare. Relația dintre cei doi este una îndelungată. Sunt împreună de peste 15 ani și s-au căsătorit în 2014, rostind cel mai important „Da' din viața lor.

„Primii 10 ani… oficiali. La mulți ani, iubita mea soție!”, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

Cei doi și-au promis să fie alături unul de celălalt la bine și la rău, formând o familie unită. Pe lângă relația lor solidă, sunt și părinți devotați pentru cei patru copii. Mina, fiica lor biologică, are 11 ani, Toma a fost adoptat, iar Andreea și Maria sunt fiicele lui Alice din relații anterioare.

Cum s-au cunoscut artistul și partenera sa de viață

Horia Brenciu a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre relația pe care o are cu soția lui, Alice Dumitrescu. Artistul a dezvăluit cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Inițial, au fost prieteni apropiați, iar ulterior legătura dintre ei a evoluat.

„Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, ‘Sarabanda’, la TVR, ‘Asul din mânecă’, la Național TV, și filmul serial ‘Om sărac, om bogat’, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat.”

În emisiunea „Profesioniștii' de la TVR 1, Horia Brenciu a făcut mărturisiri despre cum a decurs adopția fiului său, Toma.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia Brenciu.

Dedicat vieții de familie și activ implicat în creșterea celor patru copii ai săi, Horia Brenciu este, de asemenea, un mare iubitor de animale, găzduind mai multe animale de companie în casa sa. La începutul anului, familia lui s-a extins cu încă șase membri.

„Tiara e mamă, iar eu… bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci. După ce-o să mă bucur puțin de noii membri ai familiei, revin cu informații și cu notele de la naștere! Gina a făcut ca această minune să fie posibilă.”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people