Giulia Anghelescu, detalii despre starea de sănătate a fiului ei. Mikael a ajuns la spital din cauza unei bacterii: „Multă lume a vrut să știe”

Giulia Anghelescu a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a fiului ei, Mikael, după ce a ajuns la spital din cauza unei bacterii.

Giulia Anghelescu, detalii despre starea de sănătate a fiului ei. Mikael a ajuns la spital din cauza unei bacterii: "Multă lume a vrut să știe"

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au întâmpinat provocări grele când fiul lor, Mikael, a ajuns la spital. El a contractat o infecție bacteriană severă și a necesitat spitalizare. Artista a împărtășit cu fanii ei detalii despre situația dificilă prin care trece familia, vorbind despre condiția medicală a băiatului.

Mikael, copilul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu, a necesitat spitalizare după ce a contractat o infecție bacteriană severă. Recent, artista a împărtășit cu internauții detalii despre starea de sănătate a fiului său. În ultimele zile, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost îngrijorați după ce Mika a fost diagnosticat cu o infecție și a trebuit să fie dus de urgență la spital.

Giulia Anghelescu a oferit mai multe detalii despre problemele de sănătate ale fiului ei

Foștii concurenți de la America Express au împărtășit cu urmăritorii lor experiențele prin care au trecut și au primit o mulțime de mesaje de încurajare și întrebări despre starea lui Mikael. Astăzi, artista a împărtășit vestea că Mika se simte mai bine și starea lui s-a îmbunătățit. Ba mai mult, ei sunt pe punctul de a se întoarce acasă și tânărul va fi externat în curând.

sursa: Instagram

„Ne simțim mult mai bine. Mulțumim pentru mesajele voastre. Vă pupăm! Transmitem de la fața locului pentru că foarte multă lume a vrut să știe cum se simte Mika. Să știți că Mika se simte mult mai bine. Ia uite, ai zâmbetul până la urechi, la propriu. Mergem și acasă”, a povestit Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

Mikael, fiul Giuliei Anghelescu, a contractat o infecție cu Campylobacter, un tip de bacterie bastonaș și gram-negativ, recunoscută pentru speciile sale capabile să inducă probleme gastrointestinale la om. Contractarea Campylobacter, cunoscută și sub denumirea de campilobacterioză, se manifestă prin mai multe simptome incluzând diaree, dureri abdominale, febră, greață și vărsături. Simptomele tind să apară la câteva zile după ce persoana a fost expusă la bacterie și, în general, se ameliorează în decurs de câteva zile.

„Update: Mika a cules un campylobacter… Gărgăunele ăsta e destul de obraznic, dar Mika e badass kid și o să îi vină de cap curând”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Artista a vorbit despre pasiunile copiilor

Giulia Anghelescu a acordat recent un interviu pentru CANCAN.RO. În cadrul acestuia, artista a vorbit despre provocările și bucuriile legate de parenting, subliniind importanța îndrumării copiilor spre o dezvoltare armonioasă și sănătoasă. De asemenea, cântăreața a dezvăluit ce pasiuni au cei doi copii.

„Ambii copii fac sport, pentru că noi considerăm că sportul este vital, mai ales în copilărie, mai ales pentru dezvoltarea armonioasă, dar și din punct de vedere emoțional, mental, are numai beneficii. Antonia face gimnastică acrobatică de performanță de șapte ani, patru sau cinci ani avea când a mers prima dată. Mika s-a apucat și el de curând de sport, pentru că el nu voia să facă nimic în afară de tenis, dar eu îmi doream foarte mult un sport de echipă pentru el, pentru disciplină, pentru a înțelege exact ce se întâmplă în viață, ce trebuie să facă, și atunci l-am dus la fotbal”, a spus Giulia Anghelescu.

Citește și:
Theo Rose, declarații despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o recent: „Este singura durere pe care o simțiți'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people