Gina Matache, dezvăluiri despre scandalul cu fiica sa, Oana, după ce a divorțat de Răzvan Miheț: „Eram năucită”

Gina Matache a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu fiica ei, Oana, după ce a aflat că divorțează de Răzvan Miheț.

Gina Matache, dezvăluiri despre scandalul cu fiica sa, Oana, după ce a divorțat de Răzvan Miheț: "Eram năucită"

Gina Matache a oferit detalii despre divorțul surprinzător dintre fiica sa, Oana Matache, și Răzvan Miheț, o despărțire care a luat-o prin surprindere, chiar și pe ea. Artista de muzică populară a avut o reacție neașteptată, folosind chiar și cuvinte dure la adresa noului partener al Oanei, Radu Siffredi. Recent, Gina Matache a explicat de ce a reacționat atât de vehement când a aflat de decizia fiicei sale de a se separa de tatăl celor doi copii.

Gina Matache, despre conflictul cu fiica ei, Oana

Divorțul a fost un șoc pentru Gina Matache, care a declarat în emisiunea „În Oglindă” că despărțirea lor i-a provocat o puternică criză emoțională, comparând-o cu propria experiență când părinții ei s-au despărțit. Mama Deliei a fost deschisă în legătură cu suferința pe care a simțit-o, dezvăluind că nu se aștepta ca mariajul lor să se destrame, mai ales după ce i-a văzut atât de apropiați și a fost martoră la viața lor de zi cu zi.

„Atunci am văzut-o pe mama. M-am văzut în ipostaza în care a fost mama. Acum văd altfel lucrurile, în primele zile eram foarte spumoasă. Nu mă așteptam, pentru că eu îi știam bine. Eu care am stat cu ei în casă atâta vreme de i-am crescut pe amândoi copiii, nu am văzut nimic nelalocul lui. Nu știu ce să zic, probabil că are și ea motivele ei. Chiar nu știu ce să mai zic. Dar dacă ea îmi seamănă mie, și o văd că îmi seamănă, nu o să îmi spună nici de acum în 2000 de ani. Cum nici eu nu i-am zis mamei mele nimic”, a spus Gina Matache, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Gina Matache a declarat recent că, în cele din urmă, a reușit să accepte divorțul dintre fiica sa, Oana Matache, și fostul său ginere, Răzvan Miheț. Ea a mărturisit că le privește atât pe Oana, cât și pe Delia ca pe două persoane mature, fiecare fiind responsabilă pentru alegerile și deciziile pe care le ia în viață.

„Eram năucită din toate părțile, veneau ideile ca avioanele în capul meu și eu nu știam pe care să îl iau. Efectiv am retrăit momentul cu mama, eu acolo am ajuns, în punctul ăla. Și aveam impresia că trebuie să iau viața aia de la început. Era ca un film prost în capul meu. Acum, îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am deschis la minte și am învățat să nu mă mai bag. Am învățat să le iau ca pe orice adult”, a mai spus Gina Matache, în cadrul emisiunii menţionate anterior.

Gina Matache a fost întrebată în cadrul unui interviu ce părere are despre emisiunea Power Couple la care a participat fiica ei, însă declarațiile acesteia au fost surprinzătoare.

„Nu știu ce să zic, nu pot să zic nici că am avut emoții. La cum le știu eu pe ele mai căprițe așa, era imposibil să nu reușească. Eu le țineam pumnii, dar eram obișnuită cu ele, eu le știu. Mi-a plăcut ce am văzut, dar mie mi se părea că puteau să facă mult mai multe, la cum le știu eu. Dar una peste alta a fost ok.” , a declarat Gina Matache, pentru WOWbiz.

Citește și:
Gabriela Prisăcăriu l-a vizitat pe Dani Oțil în Malta, unde el filmează Power Couple. Cu ce probleme s-a confruntat acolo: „Îmi pare atât de rău că…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people