Gina Chirilă, mărturisiri sincere despre gelozie și relația cu Bogdan Vlădău: „Dacă stau și reflectez”

Gina Chirilă a vorbit deschis despre relația cu Bogdan Vlădău și gelozia din cuplu.

Gina Chirilă, mărturisiri sincere despre gelozie și relația cu Bogdan Vlădău: "Dacă stau și reflectez"

Gina Chirilă a fost extrem de sinceră atunci când a vorbit despre relația sa cu partenerul ei de viață, Bogdan Vlădău. Modelul nu  a ezistat să vobrbească despre cuplul lor și a dezvăluit detaliile legate de gelozia din relația lor. 

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste care a rezistat în timp. Relația lor este una solidă și fericită, iar apariția primului copil a adus și mai multă apropiere între ei. Deși au preferat să-și trăiască povestea de dragoste cu discretie, Gina Chirilă a oferit mai multe detalii despre relația lor.

În timpul unui interviu, Gina Chirilă a fost pusă în fața întrebării despre existența geloziei în relația lor, iar răspunsul ei a fost extrem de sincer. Ea a recunoscut că există gelozie mai ales din partea sa, dar a adăugat că în ultimii ani a lucrat la acest aspect.

„Nu prea există din partea lui gelozie, mai mult din partea mea. Fiind zodia Leu, sunt destul de posesivă. Dacă stau și reflectez în urmă cu câțiva ani, m-am mai schimbat în ceea ce privește acest aspect.”, a mărturisit Gina Chirilă, pentru playtech.ro .

În continuarea interviului, Gina Chirilă a fost întrebată și cum a evoluat relația sa cu partenerul ei de viață de când au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au adus pe lume o fiică numită Katia, care acum are 3 ani, și se pare că prezența micuței i-a ajutat să devină mai apropiați și să-și consolideze relația. Modelul a subliniat că experiența de a fi părinți i-a învățat ce înseamnă responsabilitatea și răbdarea.

„Cred că ne-a sudat mai mult relația. Ne-a învățat ce înseamnă responsabilitatea și răbdarea.”, a declarat modelul.

Cine o ajută pe vedetă cu creșterea copilului

De la momentul în care a devenit mamă, fotomodelul s-a dedicat pe deplin creșterii și îngrijirii fiicei sale, dar în același timp nu a abandonat activitatea sa profesională. Cu toate că echilibrul între viața personală și cariera sa nu este deloc ușor de menținut, partenera lui Bogdan Vlădău se descurcă cu succes, beneficiind de sprijinul de neprețuit al mamei sale.

„Eu nu am putut să renunț la lucrurile pe care le fac pentru beneficiul meu personal, cum ar fi munca. Mă ajută mama foarte mult, cred că fără ajutor nu aș fi reușit. Din punctul meu de vedere, este nevoie de puțin ajutor cu copilul, nu tot timpul, pentru că are nevoie de prezența mea, dar câteva zile, o dată la ceva timp, este bine să avem timp și pentru noi.”, a mai spus modelul.

Cu toate că este mamă, Gina Chirilă și-a continuat cariera de fotomodel și a reușit să își dezvolte propriul brand de haine. De asemenea, ea participă la diverse evenimente, inclusiv la nivel internațional. Într-o emisiune de televiziune, i s-a adresat întrebarea dacă își dorește o carieră în cinematografie, iar răspunsul ei a fost surprinzător.

„Nu știu ce să spun. Mi se pare foarte greu să fii actor, am încercat și mi se pare foarte greu. Eu am fost invitată de un brand de bijuterii, tot din zona modelingului. Mi-ar plăcea să fiu invitată tot așa, nu știu dacă aș fi pregătită să intru în lumea filmului. Mi se pare foarte greu și nu sunt pregătită în acest sens. Mi se pare că trebuie să ai un atuu anume ca să poți face asta foarte bine, un acting, mie nu mi se pare că îl am.”, a declarat Gina Chirilă, potrivit Libertatea.

Citește și:
Adelina Pestrițu, anunț surprinzător despre cel de-al doilea copil: „Veste bună'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people