Gabriela Prisăcariu și-a făcut o nouă schimbare de look. Cum arată acum soția lui Dani Oțil: „Îmi place mult”

Gabriela Prisăcariu și-a făcut o schimbare inedită de look și a împărtășit imaginile cu fanii din online.

Gabriela Prisăcariu și-a făcut o nouă schimbare de look. Cum arată acum soția lui Dani Oțil: "Îmi place mult"

Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 31 de ani, a surprins pe cei care o urmăresc în mediul online cu noul ei look. Soția lui Dani Oțil a decis că este timpul să facă o schimbare în privința aspectului său și s-a lăsat pe mâna unui specialist. Ea a distribuit o fotografie cu coafura proaspătă pe rețelele de socializare, iar cei care au văzut-o au lăudat aspectul ei nou, spunând că o avantajează.

Gabriela Prisăcariu are un nou look

Modelul a postat noi imagini cu coafura cea nouă. Gabriela Prisăcariu a decis să facă o schimbare semnificativă de look, motiv pentru care a ales să poarte breton. Fanii au fost foarte încântați de noul aspect al soției lui Dani Oțil și i-au lăudat decizia: „Îți stă bine cu breton! Și nu doar că am eu, dar te avantajează!”, „Superbă cu breton!”, „Îți stă foarte, foarte, foarte bine cu breton… muuult mai bine ca înainte, te aranjează super!”

Cu toate că este foarte încântată de coafura cea nouă, Gabriela Prisăcariu se confruntă deja cu dezavantajele de a purta breton. Vremea nu este cel mai mare aliat pentru ea, iar vântul îi creează neplăceri.

sursa: Instagram

„E fain să ai breton. Îmi place mult, mai ales când bate vântul”, a spus Gabriela Prisăcariu ironică.

Modelul a vorbit despre intervențiile estetice

Gabriela Prisăcariu obișnuiește să împărtășească des cu fanii de pe Instagram momente din viața de familie. Modelul a vorbit deschis până acum atât despre clipele plăcute, cât și despre cele grele pe care le-a întâmpinat. Recent, ea și-a luat fanii prin surprindere după ce a dezvăluit că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o procedură mai puțin obișnuită și a povestit pe larg despre experiența ei.

„Și pentru că nu-mi place să transpir absolut deloc vin o dată pe an la domnul doctor să-mi facă botox la axilă. Mai întâi stau cu gheață, după care-mi face câteva injecții. Aș spune că nu sunt dureroase…, dar merită, baba suferă la frumusețe. Se injectează niște micro picături în zona respectivă și încet, încet începi să transpiri mai puțin”, a spus Gabriela Prisăcariu, în mediul online.

Gabriela Prisăcariu a ajuns în atenția publicului în anul 2015, atunci când a participat la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat. La vremea respectivă, avea 21 de ani, iar emisiunea i-a adus o notorietate incredibilă, dar și un renume în modelling. 

„Am depășit de mult limita de vârstă, deci încă sunt bine! Nu mi-a fost frică, am zis că o să o fac până când o să fiu acceptată și chemată! Când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu! Dar, în orice caz, nu mă văd făcând asta la bătrânețe! Cred că are o limită. În niciun caz agenție de modelling! (n.r. nu vrea să își deschidă o astfel de afacere atunci când o să se retragă din modelling) Am o experiență cu aceste agenții. Sunt copii care mă întreabă la ce agenții să meargă. Nu pot să recomand și îmi pare rău pentru lucrul acesta! În niciun caz nu mi-aș deschide o agenție. Nu m-am gândit încă la lucrul acesta, mai am până atunci! (n.r. dacă să își deschidă o afacere în acest domeniu)”, a spus Gabriela Prisăcariu într-un interviu pentru Ego.ro

Citește și:
Declarațiile despre Andreea Bălan care au surprins pe toată lumea: „Era a zecea roată de rezervă'. De la ce a pornit totul

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people