Fiul lui Sarah Jessica Parker, apariție rară alături de părinții săi

James Wilkie Broderick, fiul lui Sarah Jessica Parker și al lui Matthew Broderick, a postat pe contul său de Instagram imagini care îl înfățișează într-o ipostază relaxată alături de părinții săi.

Fiul lui Sarah Jessica Parker, apariție rară alături de părinții săi

Fiul lui Sarah Jessica Parker și al lui Matthew Broderick rareori apare în public alături de celebrii săi părinți, aceștia fiind foarte discreți în legătură cu viețile lor personale, în ciuda statutului lor de staruri de prim rang. Acum, însă, James Wilkie Broderick a făcut publice, pe contul său de Instagram, imagini care îl înfățișează în imagini relaxate, de vacanță, alături de aceștia.

James Wilkie Broderick, fiul lui Sarah Jessica Parker, are 21 de ani și a studiat la Brown University. Acesta mai are două surori încă minore, Tabitha Hodhe și Marion Loretta Elwell, în vârstă de 14 ani, și acestea fiind apariții rare și protejate de părinții lor în fața atenției presei. Parker, în vârstă de 58 de ani, a devenit o senzație globală atât în lumea serialelor TV, cât și în cea a modei, datorită rolului său din Sex and the City. Aceasta s-a căsătorit cu actorul Matthew Broderick în mai 1997. Primul copil al cuplului, James Wilkie, s-a născut în 2002. Cele două fiice s-au născut în iunie 2009, sarcina fiind purtată de o mamă surogat, decizie intens comentată la acea vreme și care probabil a cauzat reticența actorilor de a-și expune copiii către întreaga lume.

James Wilkie Broderick, fiul lui Sarah Jessica Parker

Acum, însă, fiul lui Sarah Jessica Parker a postat câteva imagini dintr-o plimbare relaxată alături de celebrii săi părinți, în mijlocul naturii. Una dintre fotografii îl înfățișează pe tânăr alături de tatăl său, Matthew Broderick, în vârstă de 61 de ani, în vreme ce o altă imagine îi arată pe cei doi actori pozând împreună într-o ipostază afectuoasă, pe o cărare plină de iarbă.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Aceasta este una dintre puținele ocazii în care fiul lui Sarah Jessica Parker a pozat alături de părinți. Ultima dată când familia a apărut împreună a fost în noiembrie anul trecut, atunci când toți membrii clanului Parker-Broderick au pozat înghesuiți în pat. Aceștia mai apăruseră împreună cu încă un an înainte, la premiera spectacolului Some Like It Hot pe Broadway, în decembrie 2022.

Deși Parker și Broderick își țin viața privată doar pentru ei, actrița din And Just Like That a vorbit în trecut despre ipostaza de mamă, una dintre cele mai importante ale vieții sale. Atunci când James a împlinit 20 de ani, spre exemplu, aceasta scria: „Astăzi caleidoscopul se învârte plin de amintiri. În toate formele lor glorioase, schimbările și perspectivele pe care le-ai adus în viețile noastre”. Actrița a vorbit și despre cât de greu i-a fost atunci când fiul său a plecat de acasă ca să urmeze cursuri la universitate: „Nu se mai trezește lângă noi. Are propria sa viață. Departe. Cu studiile lui. Printre prieteni noi. Trimițând știri acasă. De data asta e dulce-amărui. Să nu fim cu el. Să îi dorim cea mai fericită aniversare… Baloane. Lumânări. Să sperăm că fiecare dorință i se îndeplinește.”

Dacă fiul lui Sarah Jessica Parker, acum adult, decide să se deschidă mai mult în legătură cu viața sa de familie, în schimb cele două fiice gemene ale cuplului sunt încă protejate de părinți. Totuși, actrița a mai vorbit în trecut despre relația pe care o are cu acestea. În 2022, aceasta a povestit că fetele sunt fascinate de munca ei. În cadrul unui interviu video pentru publicația Vogue, aceasta a dezvăluit că cele două fiice ale sale sunt impresionate de celebritatea sa. „Le-am arătat coperta mea Vogue din 2021 și amândouă și-au pus mâinile la gură în șoc: ‘Ești pe coperta Vogue?’. Nici măcar nu știam că ele știu ce este Vogue. Deci a fost un moment care m-a mișcat.”

Întreaga familie Parker-Broderick locuiește în New York, în Greenwich Village, iar felurite surse au arătat că cei doi actori au unit două case pe care le-au cumpărat în 2016, într-un proces amplu de renovare. De asemenea, familia petrece mult timp într-o casă de vacanță în Irlanda, în satul Kilcar, unde Matthew Broderick își petrecea verile în copilărie.

Citește și:
O imagine cu Georgina Rodriguez, cenzurată în Iran. Care a fost motivul?

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people