Fiul lui Paris Hilton, Phoenix, ipostază adorabilă la petrecerea aniversară a vedetei

Paris Hilton a împărtășit imagini adorabile cu fiul ei, Phoenix, de la petrecerea de ziua ei de naștere.

Fiul lui Paris Hilton, Phoenix, ipostază adorabilă la petrecerea aniversară a vedetei

Paris Hilton și-a sărbătorit ziua cea mare alături de băiețelul ei. Vedet, în vârstă de 43 de ani a distribuit pe Instagram mai multe fotografii de la petrecerea de ziua ei de naștere din weekend. În câteva dintre instantanee, Hilton a pozat cu fiul ei, Phoenix, în vârstă de 14 luni, zâmbind împreună în timp ce mândra mamă își făcea un selfie cu telefonul.

Paris Hilton, imagini adorabile cu fiul ei

În alte fotografii, Paris Hilton stătea pe o bancă sclipitoare cu Phoenix în brațe, privindu-l cu dragoste. Phoenix părea fericit în timp ce vedeta i-a ridicat brațele, arătându-i adorabilul set Burberry asortat și micii pantofi Fendi. Hilton a împărtășit, de asemenea, câteva videoclipuri cu fiul ei dansând: „Da! Mini sliver! Hai Phoenix! Nu este nimic mai bun decât să sărbătorești cu cei pe care îi iubești 💖✨ #Sliving”, a scris ea în descriere.

La începutul acestei luni, Hilton a împărtășit cu fanii ei de pe TikTok că fiul ei a început recent să se târască în jurul casei sale. În videoclip, Phoenix se târa pe toate coridoarele casei, zâmbind și chicotind în timp ce mergea.

„Bebelușul P este în mișcare”, scria în legenda mândrei mame. „Micul lui râs și zâmbetul lui îmi topesc inima. Unde te duci?”.

@parishilton Look who just started crawling👶🏼 #SlivingMom ♬ Funny – Gold-Tiger

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au împreună doi copii, pe Phoenix și pe London, în vârstă de 4 luni. Phoenix este deja un dansator pasionat, mama lui mândră arătându-i mișcările de dans ori de câte ori are ocazia. În ianuarie, Hilton a împărtășit o versiune editată a unui TikTok anterior, în care Phoenix dansa pe melodia „Last Christmas” a celor de la WHAM. De data aceasta, a fost editată astfel încât Phoenix părea să danseze pe single-ul mamei sale cu Steve Aoki, „Lighter”, în timp ce culoarea de fundal clipea și se schimba.

Cum se descurcă vedeta în ipostaza de mamă

În cel de-al doilea sezon al emisiunii Paris in Love, Paris Hilton a mărturisit că nu a schimbat niciodată scutecele fiului său, Phoenix.

„Ar trebui să învăț să-i schimb scutecul?”, o întreabă Paris pe sora ei, Nicky Hilton, în timpul emisiunii.

„Am spus că nu voi face asta de ziua mea, dar o voi face pentru tine”, îi spune apoi Paris Hilton fiului ei. „Orice pentru Phoenix”.

„Bine, sunt speriată”, spune Hilton în timp ce îl așează pe bebelușul ei pe o masă de schimbat. „Nu ai făcut-o niciodată?” o întreabă Nicky mirată.

Paris Hilton a spus că nu a scimbat niciodată scutecele fiului său, iar apoi a primit o lecție de la sora sa, în vârstă de 40 de ani, dar și de la bona lui Phoenix. „În calitate de mamă, trebuie să te murdărești puțin pe mâini”, a precizat apoi Nicky Hilton.

Citește și:
Primele imagini cu Sore și noul ei partener. Cei doi sunt în vacanță în Italia

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people