Fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu a împlinit 3 ani. Cum a sărbătorit familia

Lili Sandu și Silviu Țolu i-au organizat fiului lor o petrecere inedită de ziua lui de naștere.

Fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu a împlinit 3 ani. Cum a sărbătorit familia

Cu trei ani în urmă, Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, au experimentat bucuria de a deveni părinți pentru prima dată. Nașterea micuțului Thomas a fost un miracol neașteptat, mai ales că șansele ca vedeta să rămână însărcinată pe cale naturală erau minime. Astfel, cuplul a fost cu atât mai fericit când micuțul lor a venit pe lume, iar de atunci le face fiecare zi mai frumoasă.

Lili Sandu și Silviu Țolu, petrecere inedită pentru fiul lor

De trei ani încoace, gazda emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV, Lili Sandu, și partenerul său, Silviu Țolu, se bucură din plin de viața de familie. Micuțul Thomas Jay a adus o mare fericire în viețile lor. Ieri a fost o zi cu atât mai specială, deoarece băiețelul lor a fost sărbătoritul familiei. Un simplu eveniment nu era suficient pentru ocazie, așa că au ales să marcheze acest moment printr-un dublu eveniment festiv.

sursa: Instagram
sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Astăzi, Thomas o să aibă două petreceri. Una la care noi nu participăm, la grădiniță pentru că merge în summer camp. Acolo a avut o mică petrecere cu colegii. Iar acasă vom petrece de data aceasta în familie, cu bunicii, adică cu părinții mei, cu mama lui Lili și noi, mai simplu. Anul trecut i-am făcut o petrecere cu prietenii, anul acesta am luat decizia să facem mai restrâns”, a spus fericitul tătic, potrivit Fanatik.

Lili Sandu a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini de la petrecerea organizată pentru micuțul lor. Thomas Jay a avut parte de toată atenția celor dragi, dar și de câteva ore pline de distracție alături de alți copii și animatori. Fericiții părinți s-au asigurat că fiul lor are parte de tot răsfățul, iar petrecerea a fost una foarte reușită.

Prezentatoarea TV a postat și câteva imagini de familie, cu tortul băiețelului, ornat cu o lumânare în cifra 3. Lili Sandu i-a urat copilului său un călduros „La mulți ani”, fericirea fiind vizibilă pe chipurile tuturor.

Silviu Țolu a dezvăluit într-un interviu acordat FANATIK care sunt provocările asociate cu rolul de părinți. Totodată, el a detaliat modul în care își împart responsabilitățile în ceea ce privește creșterea și îngrijirea băiețelului lor. Cei doi părinți se implică în mod egal în viața lui Thomas, asigurându-se că sunt bine informați și actualizați cu privire la noile tendințe și metode de parenting.

„Sunt multe provocări pentru că în fiecare zi te gândești ca ceea ce faci să nu aibă vreun efect negativ asupra lui. Mai ales că acum avem acces la prea multe informații. Şi e ușor să aflii mai multe detalii despre toată partea asta ce ține de psihologie. Cum poate afecta creșterea copilului și comportamentul copilului fiecare lucru pe care tu îl faci. Cumva, asta pune o mare presiune pe noi, pe părinți. Provocarea este să găsești întotdeauna cea mai bună variantă și când este bucuros și când este trist. Să găsești varianta potrivită. Încercăm să ne împărțim în mod egal. Aș spune totuși că Lili este mai puțin mai strictă. Dar încercăm cumva să inversăm rolurile din când în când. Ca să existe părintele rău și părintele bun în ochii copilului. Acum balanța cred că se înclină puțin în favoarea lui Lili”, a mărturisit Silviu Țolu.

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people