Fiul lui Kim Kardashian e afectat de aceeași problemă de sănătate ca vedeta. Ce a dezvăluit aceasta?

Fiul lui Kim Kardashian se confruntă cu o problemă de sănătate pe care ar fi moștenit-o de la mama sa, a dezvăluit vedeta într-un podcast. Despre ce este vorba?

Fiul lui Kim Kardashian e afectat de aceeași problemă de sănătate ca vedeta. Ce a dezvăluit aceasta?

Fiul lui Kim Kardashian se confruntă cu o afecțiune rară a pielii, a dezvăluit vedeta, care a vorbit în mai multe rânduri despre problemele de sănătate care o afectează chiar pe ea. Aceasta a vorbit pe larg în podcast-ul She MD despre psoriazis, afecțiunea care a afectat-o întreaga viață, dar și despre faptul că unul dintre fiii săi a moștenit de la ea o altă condiție ce afectează pielea.

Astfel, se pare că fiul lui Kim Kardashian și al lui Kanye West ar suferi de vitiligo, o afecțiune care constă în incapacitatea celulelor pielii de a produce pigment. „E ceva de la mama care s-a transmis și la mine… iar eu am transmis-o într-o formă diferită către fiul meu, care are o formă ușoară de vitiligo”, a declarat vedeta în respectivul podcast. Aceasta a spus și că boala de care suferă copilul se află momentan sub control. Mai mult, Kardashian și-a amintit și cum a gestionat ea afecțiunea odată ce a aflat despre ea. „Nu știam nimic despre asta, dar a trebuit să învăț și să îmi dau seama de unde vine, că este ereditară, și să învăț despre asta și să fiu capabilă să vorbesc mai departe despre acest subiect a fost o binecuvântare.”

Momentan, nu este clar care este fiul lui Kim Kardashian care se confruntă cu această afecțiune, dat fiind faptul că ea nu a dezvăluit acest detaliu. Vedeta de reality show are doi fii din relația cu West, și anume Saint, în vârstă de 8 ani, și Psalm, de doar 5 ani. Conform studiilor, mai puțin de 1% din populație este afectată de această afecțiune. Unul dintre cele mai celebre personaje care au vorbit public despre faptul că sunt afectați de vitiligo a fost Michael Jackson, care a suferit de o formă severă.

Kardashian a continuat să vorbească despre problemele de sănătate care se întâlnesc în familia sa, dezvăluind și faptul că cei mici se confruntă uneori și cu eczeme, dar nu a spus dacă cele două fiice ale sale, North, în vârstă de 11 ani, sau Chicago, de 6 ani, au vreau condiție specială.

Dincolo de dezvăluirile privind problema cu care se confruntă fiul lui Kim Kardashian, vedeta a povestit pe larg despre propria sa luptă cu psoriazisul, pe care l-a depistat la prima zi de naștere a fiului surorii sale, Kourtney Kardashian, atunci când a observat că o deranjează rochia cu paiete pe care o purta. Simptomele au cedat numai după ce acesteia i-a fost administrată o doză de cortizon, însă au revenit după 5 ani, iar situația s-a înrăutățit de atunci.

„Aș face orice”, a mărturisit vedeta în fața gazdei podcast-ului, Thais Aliabadi. „Am încercat în special remedii naturale, am încercat modalități holistice, am ținut o dietă cu suc de țelină pentru șase săptămâni, am aplicat fiecare cremă care acționează local, fiecare săpun, de la cele naturale la celalalte.” De-a lungul timpului, Kardashian a vorbit despre afecțiunea sa și chiar a împărtășit cu milioanele sale de fani simptomele mai severe ale bolii, cum s-a întâmplat în martie 2019, când a publicat o fotografie în care se vedea cum i-a fost afectată pielea de pe față. Anul acesta, ea a arătat iar cum psoriazisul i-a afectat pielea de pe un picior. „Nu știu ce se întâmplă dar trebuie să văd cum scap de el. E o nebunie. Am încercat tot. Psoriazisul e oribil”, scria atunci vedeta.

Kardashian, care este cunoscută pentru faptul că folosește un dispozitiv pentru bronzat, a fost criticată de fani care au implicat că acesta i-ar înrăutăți sănătatea pielii, însă și-a apărat alegerea, spunând că de fapt expunerea la acesta o ajută cu simptomele și declarând că nu folosește excesiv aparatul.

Aparent, Kris Jenner, mama vedetei, ar suferi și ea de aceeași boală, pe care a transmis-o mai departe, ca și în cazul vitiligo, cu care se confruntă fiul lui Kim Kardashian. Aceasta a glumit pe seama faptului că este singura dintre surori care a moștenit aceste probleme, declarându-se „norocoasă”.

Citește și:
Angelina Jolie îi cere lui Brad Pitt să „pună capăt luptei'. Ce pretenții are actrița de la fostul soț

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people