Fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, apariție rară după ce și-a făcut debutul regizoral

Blanket Jackson, fiul cel mic al lui Michael Jackson, a fost surprins într-o apariție publică rară.

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, apariție rară după ce și-a făcut debutul regizoral

Blanket Jackson, fiul cel mic al lui Michael Jackson, a fost văzut recent pe la Barnes & Noble din Calabasas pentru a cumpăra câteva cărți. Moștenitorul în vârstă de 21 de ani, care este un cinefil pasionat, a fost interesat în special de secțiunile Criterion și Movies & TV ale magazinului.

Blanket Jackson, apariție publică rară

Blanket Jackson, al cărui naș este Macaulay Culkin, a fost surprins într-o ieșire publică rară. Acesta are un look diferit față de ultimele sale apariții. El și-a lăsat barba să crească, iar părul îl are lung pe spate. Bigi a ales să își arate dragostea pentru trupa de rock din anii ’70 The Doors, purtând un tricou în onoarea lor. De asemenea, tânărul și-a completat ținuta cu pantaloni scurți roșii Elite Sports, șosete albe Nike și adidași negri Nike.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

În 2017, bunicul său, Joe Jackson, a scris pe site-ul său despre Blanket „Bigi” Jackson: „Semeni cu tatăl tău în atât de multe feluri și îmi amintești cel mai mult de el”, potrivit DailyMail.

Pe 20 februarie, 2293 Productions a anunțat că Blanket „Bigi” Jackson a încheiat oficial producția scurtmetrajului Rochelles, pe care l-a scris și regizat. Debutul regizoral al lui Bigi se axează pe „doi prieteni care sunt puși în conflict atunci când un restaurant prestigios îi pune în competiție pentru un post râvnit în bucătăria sa”, conform IMDb.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Anunțul a venit la un deceniu după ce Jackson a produs primul său lungmetraj, thrillerul dramatic Kingdom Come, de Jason Hess.

Pe 29 august, Blanket Jackson s-a reunit cu fratele său vitreg, Prince, pentru a sărbători ziua de naștere a celebrului lor tată, la ceea ce ar fi fost a 65-a aniversare a sa. Prince, în vârstă de 26 de ani, pe numele său real Michael Joseph Jackson Jr., a încărcat pe 11 noiembrie pe pagina sa de YouTube un videoclip despre cum a fost participarea la MJ Brunch, găzduit în holul Mandalay Bay.

„Este o experiență cu adevărat minunată pentru mine, pentru că este ca o reuniune de familie într-un fel. Sunt o mulțime de fețe familiare pe care le-am văzut de la evenimentele din trecut, ajungem să ne întâlnim și să vorbim despre diferite lucruri. Cu toții avem ocazia să împărtășim povești despre acest om pe care îl iubim și îl admirăm și a fost o adevărată plăcere să putem sărbători ziua lui de naștere cu toată lumea acolo, în acel cadru”, a spus Prince.

Nu este clar cum anume este împărțită moștenirea de 100 de milioane de dolari a celui care a câștigat 13 premii Grammy între moștenitori, dar sora lor, Paris, în vârstă de 25 de ani, primește 8 milioane de dolari anual, cu bonusuri la 18, 33 și 40 de ani, potrivit Page Six.

Citește și:
Anunțul făcut de Alexia Eram după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Aștept inelul!”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people