Fiica lui Răzvan Simion dă Bacalaureatul de două ori. Care este motivul: „Nu avem emoții”

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, dă Bacalaureatul de două ori.

Fiica lui Răzvan Simion dă Bacalaureatul de două ori. Care este motivul: "Nu avem emoții"

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, susține examenul de Bacalaureat de două ori, fiind vorba despre cel românesc și cel spaniol. Prezentatorul TV de la Antena 1 este plin de mândrie pentru fiica sa, despre care afirmă că este „extrem de inteligentă” și „matură” suficient pentru a-și decide singură cariera dorită.

Fiica lui Răzvan Simion dă Bacalaureatul de două ori

Alături de Diana, fosta lui soție, prezentatorul matinalului de la Antena 1 are doi copii, Ianca și Tudor. În acest moment, fiica sa este în centrul atenției, având în vedere că a terminat clasa a XII-a, susține examenele de Bacalaureat și se pregătește pentru universitate. Răzvan Simion este foarte mândru de fiica lui și încrezător că aceasta va face față cu succes provocărilor din această perioadă agitată.

„E o întreagă tevatură, acum ea termină anul acesta complicat, de fapt este o generație a pandemiei, e o generație a schimbărilor de trimestre cu module, e un tărăboi întreg. Sunt foarte multe universități la care vrea să meargă, e o generație a nehotărâților. Ce va alege, aia va face. E suficient de matură încât să-și aleagă exact drumul pe care vrea să-l facă”, a declarat Răzvan Simion pentru Playtech.ro.

Răzvan Simion a explicat și de ce Ianca va da Bacalaureatul de două ori. Tânăra a terminat engleză-spaniolă și va susține și examenul spaniol.

„Da, ea dă și Bac-ul spaniol, pentru că asta a terminat, engleză-spaniolă, și o ajută pe viitor. E mai mult un pic de muncă, dar cumva generația asta, poate că asta a fost de-adevăratelea de sacrificiu, cumva s-a obișnuit, cu a trage mai mult decât am tras noi la vremea respectivă”, a mai zis Răzvan Simion.

Matinalul de la Antena 1 nu își face deloc griji în privința fiicei sale, pe care o descrie drept o tânără „deșteaptă foc”, ce se va descurca foarte bine la examene. Ba mai mult, Ianca Simion și-a obținut toate calificativele necesare în spaniolă și engleză.

„Nu avem emoții, e deșteaptă foc. Dacă dă două Bac-uri deodată, e sus de tot. Are toate calificativele luate în spaniolă și engleză, e tot ce ne puteam dori mai mult”, a completat Răzvan Simion.

Ce planuri de viitor are Ianca Simion

În urmă cu câteva luni, Ianca a dezvăluit ce planuri de viitor are. Fiica lui Răzvan Simion se gândește să urmeze o facultate de psihologie în străinătate, cel mai probabil în Barcelona. Deși își dorește un viitor departe de casă, tânăra este deschisă către oportunități și oameni noi.

„O să vreau să studiez în afară, mă gândeam psihologie. (…) Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii. (…) Acum am terminat Școala de șoferi, trebuie să dau examenul. De curând chiar mă gândeam la o mașinuță, dar transportul în comun e cu totul diferit față de ce e la noi”, a declarat fiica lui Răzvan Simion pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

În același interviu, Răzvan Simion a spus cum privește decizia fiicei sale, Ianca, de a studia la o facultate din străinătate. 

„Trebuie să se hotărască, schimbă locațiile foarte des, ultima a rămas Barcelona (…) Să vedem cum se vor așterne lucrurile și de la toamnă vedem. Nici mie nu îmi displace să mă pensionez în Spania, cu textul că mă duc să văd ce face fiica mea, de aia o încurajez. (…) Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă. Ne-am sfătuit, ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupă de așa ceva. Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali, oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul, ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei. Urmează examenul, a terminat Școala de șoferi și probabil ăsta e următorul pas (n.r. să îi cumpere mașină). Dar dacă ea vrea să plece din țară, nu are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină”, a adăugat Răzvan Simion pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Nicole Scherzinger, artista de la Pussycat Dolls, s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people