Familia lui Ronaldo, reunită în vacanță. Imaginea adorabilă cu toți copiii sportivului

Familia lui Ronaldo s-a reunit pentru o vacanță în Arabia Saudită, iar fotbalistul s-a arătat recunoscător pentru viața sa alături de cei dragi, într-o postare emoționantă.

Familia lui Ronaldo, reunită în vacanță. Imaginea adorabilă cu toți copiii sportivului

Familia lui Ronaldo s-a reunit într-o vacanță în Arabia Saudită, iar starul fotbalului s-a arătat recunoscător, într-o postare pe contul său de Instagram, unde este urmărit de 635 de milioane de fani, pentru viața de care are parte alături de cei dragi.

Cristiano Ronaldo are o mulțime de motive să fie recunoscător – mai cu seamă pentru că are o carieră de neegalat în sport, portughezul fiind în prezent atacant și căpitan pentru echipele Al Nassr și echipa națională a Portugaliei, țara sa natală. La 39 de ani, Ronaldo se poate lăuda cu cinci trofee Balonul de aur, cinci titluri UEFA Champions League, campionate europene, cele mai multe apariții, goluri, assist-uri atât în Champions League, cât și în campionatele europene. Ca atlet, este extrem de longeviv, și totodată este unul dintre cel mai bine plătiți sportivi din istorie. Recent, a participat din nou la Campionatul European, pentru a șasea și foarte probabil ultima oară.

Însă familia lui Ronaldo este motivul pentru care atletul este recunoscător, după cum a spus acesta în numeroase rânduri și după cum a demonstrat din nou, pe 21 iulie, printr-o postare care îl înfățișează alături de cei mai apropiați, mai exact partenera sa, Georgina Rodríguez, în vârstă de 30 de ani, și cei cinci copii ai săi. „Viața mea”, a scris sportivul alături de fotografia care a fost răsplătită cu milioane de aprecieri.

În imaginea de familie, Cristiano poartă un tricou alb, în vreme ce partenera sa de viață poartă o ținută roz cu logo-ul Juicy, ținând-o în brațe pe micuța Bella, fiica în vârstă de 2 ani a cuplului. Alături sunt ceilalți copii ai sportivului: Alana Martina, în vârstă de 6 ani, gemenii Eva Maria și Mateo, de 7 ani (obținuți cu ajutorul unei mame-surogat), și Cristiano Ronaldo Jr., cel mai vârstnic fiu al fotbalistului, în vârstă de 13 ani.

Aparent, vacanța îi priește starului portughez, care a mai postat o serie de stories arătându-l la piscină, privind apusul, pe plajă sau pe o bicicletă. Și Georgina Rodríguez le-a împărtășit fanilor săi momente din vacanța cu familia lui Ronaldo și a ei, știut faptul că aceasta este foarte apropiată de toți copiii sportivului.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez împărtășesc deseori momente din viața lor de familie. Cuplul a început o relație în 2017, după ce s-au întâlnit într-un magazin Gucci pentru care lucra ea. Acum un influencer redutabil (Rodríguez este urmărită de peste 60 de milioane de fani), Georgina este perfect integrată în familia lui Ronaldo, și și-a declarat recunoștința pentru faptul că s-au întâlnit, mai cu seamă într-un serial Netflix care îi este dedicat, I am Georgina. Aceasta a vorbit pe larg despre faptul că se simte norocoasă să fie alături de un bărbat minunat, așa cum visase să aibă drept partener romantic.

Citește și:
Tatăl lui Salman Khan, dezvăluiri despre relațiile fiului său. De ce nu s-a căsătorit partenerul Iuliei Vântur: „Se întreabă mereu'

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people