Elena Gheorghe revine pe scenă, după doi ani de pauză. Ce planuri are artista

Elena Gheorghe a anunțat că va reveni pe scenă, după doi ani de pauză, în care s-a concentrat asupra vieții de familie.

Elena Gheorghe revine pe scenă, după doi ani de pauză. Ce planuri are artista

Elena Gheorghe a făcut un anunț care a bucurat inimile fanilor. Artista urmează să se reîntoarcă pe scenă, după doi ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Vedeta a dezvăluit care sunt proiectele la care lucrează și când va avea primele concerte.

Elena Gheorghe începe pregătirile pentru concerte

Artista este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, fiind apreciată de mii de fani. Talentul, carisma și frumusețea ei au cucerit publicul încă de la prima apariție, iar acum Elena Gheorghe se poate mândri cu o carieră de invidiat. Ei bine, după o perioadă de doi ani, în care s-a concentrat pe familie, vedeta a făcut marele anunț.

Pandemia a afectat enorm industria muzicală, iar mulți artiști au făcut față cu greu situației. Printre aceștia s-a aflat și Elena Gheorghe, care a spus că nimic nu a mai fost ca înainte. Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că se va întoarce pe scenă și este pregătită să facă spectacol.

„Acum ne concentrăm foarte tare pe carieră, pentru că am avut la dispoziție doi ani de zile și am stat și chiar am fost super focusați pe partea asta de familie. Desigur că este o prioritate pentru noi și va rămâne așa, dar trebuie să mai facem loc și pentru carieră, căci a cam avut de suferit în ăștia doi ani de zile.”, a declarat Elena Gheorghe în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Astfel, fanii vot asculta din nou cele mai cunoscute piese ale vedetei. Aceștia vor cânta live alături de ea și o pot urmări pe scenă cu sufletul la gură. Ba mai mult, artista a declarat în cadrul aceluiași interviu că deja au început pregătirile pentru un spectacol grandios.

„Ne-am apucat deja de Sala Palatului și lucrăm pentru show-ul de acolo, iar pentru show-ul nostru de muzică latino, îl refacem și pe el. O să filmăm și niște clipuri, acum.”, a mărturisit Elena Gheorghe pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Cum se menține în formă, la 53 de ani, Ramona Bădescu: „De ceva timp am început să apelez la botox…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people