Elena Gheorghe, dezvăluiri inedite despre viața de familie și copii: „Ei sunt într-o perioadă în care se contrazic foarte des”

Elena Gheorghe a vorbit deschis despre cei doi copii ai săi și momentele tensionate dintre ei.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. Ei s-au cunoscut pe vremea când amândoi făceau parte din trupa Mandinga. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii adorabili, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole.

Elena Gheorghe a vorbit deschis despre copiii ei

Artista a vorbit deschis despre familia ei în cadrul unui interviu recent. Nicholas se apropie de vârsta de 13 ani în decembrie, în timp ce Amelie tocmai a sărbătorit împlinirea a 7 ani. Diferența de vârstă dintre cei doi se simte uneori. Deși se iubesc, se îmbrățișează și se pupă, există momente în care se ceartă și aleargă prin casă. Elena Gheorghe și soțul ei fac eforturi să îi calmeze, reușind uneori, alteori nu.

„Nicholas merge cu pași repezi către adolescență, iar Amelita este încă un copil. Îi place foarte tare să se joace cu păpușile și sper să dureze cât mai mult această copilărie. Pentru că mi se pare că e cel mai bine să ai la bază multă copilărie. Ei sunt într-o perioadă în care se contrazic foarte des, într-o perioadă în care își găsesc motive de ceartă pe orice, pe te miri ce, și de contradicție. Dar mai au momente când se iubesc, sunt foarte afectuoși unul cu celălalt și îți dai seama că momentele alea pentru mine…. Zic ‘Doamne, ce bine!’. După care iar o iau de la capăt. Dar amândoi sunt foarte activi, se aleargă, se ciondănesc, se pupă, se îmbrățișează și apoi iar se aleargă și iar se ciondănesc. Iar noi încercăm să menținem echilibrul între ei. Și să le explicăm, să fim drăguți cu ei și să îi facem să înțeleagă că sunt frați și că trebuie să împartă și că trebuie să fie amabili unul cu celălalt. Lucru care câteodată ne iese foarte bine, iar alteori nu ne iese deloc”, a spus Elena Gheorghe pentru FANATIK.

Artista nu își face probleme legate de această etapă prin care trec copiii ei, având încredere că va trece rapid. Și-a amintit cum și ea, în copilărie, se certa adesea cu fratele ei mai mic, Costin. În schimb, cu Ana, sora sa, nu avea motive de ceartă, probabil pentru că diferența de vârstă dintre ele este de doar 11 luni.

„Îmi aduc aminte și eu de perioada mea cu frații mei când aveam certuri și tot felul de contradicții. Mai mult cu Costin. Pentru că diferența era între noi. E diferență de 11 luni între mine și sora mea. Și Costin, care era cu 4 ani mai mic. Și atunci normal că aveam chestii diferite, mentalități diferite și interese diferite. Deci cumva înțeleg perioada asta și îi ajut pe cât pot, pe copiii mei. Îi ajutăm pe cât putem”, a mai spus ea.

Ce spune artista despre al treilea copil

Într-un alt interviu recent, Elena Gheorghe nu a ezitat să răspundă întrebărilor legate de eventualitatea unui al treilea copil. Cântăreața a recunoscut că ea și soțul ei nu plănuiesc să își mărească familia momentan.

„Nu mărim familia, rămânem în formulă de 4, asta dacă nu are Dumnezeu alte planuri cu noi. Noi ni le dorim așa dar dacă Dumnezeu vrea să mărim familia, vom merge pe mâna lui.”, a spus Elena Gheorghe pentru Wowbiz.ro.

Citește și:
Jennifer Lopez, aspru criticată de fani: Comportament nepoliticos și dezgustător'. Clipul video cu artista a devenit viral

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people