Dragoș Bucur a ajuns la spital în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Încă două lozuri”: „A fost foarte greu”

Dragoș Bucur a dezvăluit că s-a întors la filmările lungmetrajului "Încă două lozuri" imediat cum a ieșit din spital.

Dragoș Bucur a ajuns la spital în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Încă două lozuri": "A fost foarte greu"

Dragoș Bucur interpretează rolul principal în pelicula „Încă două lozuri”, regizată de Paul Negoescu, care va fi lansată pe 27 octombrie în cinematografele din România. Pe durata filmărilor, actorul a trebuit să facă față unor probleme de sănătate, însă acestea nu l-au descurajat să continue cu munca sa. Din cauza unor complicații renale, soțul Danei Nălbaru a necesitat spitalizare și a împărtășit experiența dificilă prin care a trecut.

Distribuția lungmetrajului „Încă două lozuri” include nume mari precum Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Actorul și-a împărtășit experiența dificilă din timpul filmărilor, când a fost nevoit să meargă la spital din cauza problemelor de sănătate. În timpul unei deplasări la Slatina, acesta a suferit o criză renală, însă s-a întors pe platourile de filmare imediat după externare. Dragoș Bucur se confruntă cu diabet de peste două decenii și este dependent de insulină.

Dragoș Bucur a fost spitalizat în timpul filmărilor

Pe parcursul producției filmului „Încă două lozuri”, Dragoș Bucur a necesitat spitalizare din cauza diagnosticului de pietre la rinichi. Cu toate acestea, actorul și-a păstrat determinarea de a participa la filmări, chiar dacă se confrunta cu probleme de sănătate. El recunoaște că atmosfera din timpul filmărilor și relația cu echipa sa au jucat un rol important în procesul său de vindecare.

„Pentru mine, cele mai grele secvenţe din film au fost cele filmate la Slatina. Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi… Cine a avut vreodată pietre la rinichi, înţelege la ce mă refer când spun „greu.” A fost foarte greu, noroc cu ţuica băieţilor de la props (recuzită, n.r.), care a deschis calea pietrelor către canalizare. Provocator a fost să nu râd la toate glumele şi improvizaţiile colegilor mei, mai ales la monologul complet improvizat al lui Mihai Bobonete. Îşi propusese să facă reclamă în film brutăriei mele şi a scos ce era mai bun în el pentru asta, tot monologul fiind centrat pe asta. Problema este că la câteva săptămâni după filmare, am schimbat numele brutăriei din Tănţica (aşa cum îi spune el în film) în Patiferia. Bobonete mi-a cerut să refilmam secvenţa, dar l-am refuzat”, a declarat Dragoș Bucur pentru paginademedia.ro.

Actorul a oferit detalii despre personajul său

Dragoș Bucur a oferit detalii inedite despre personajul pe care îl interpretează în filmul „Încă două lozuri”, caracterizându-l ca fiind de o importanță deosebită pentru comedia românească. Ba mai mult, cei care au văzut deja primul film se vor bucura din plin de continuarea poveștii lui Sile, Dinel și Pompiliu, personaje care stârnesc amuzamentul.

„Cred că cinematografia ar pierde dacă Sile ar evolua, este un personaj naiv şi credul, aur pentru comedie. „Încă două lozuri” este un film de sine stătător, poate fi văzut fără probleme de cei care nu au apucat încă să vadă primul film. Cei care au văzut însă şi „Două lozuri” vor veni la noul film… mai încălziţi şi mai ataşaţi de cei trei prieteni Sile, Dinel şi Pompiliu”, a adăugat actorul pentru sursa citată. 

Citește și:
Ce a dezvăluit Britney Spears despre fostul său soț, Sam Asghari, în cartea ei de memorii, scrisă înainte de anunțul divorțului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people