De ce Theo Rose nu îi dezvăluie chipul băiețelului ei: „Nu suntem absurzi”

Theo Rose a dezvăluit de ce nu îi arată fața copilului ei.

De ce Theo Rose nu îi dezvăluie chipul băiețelului ei: "Nu suntem absurzi"

Theo Rose a devenit mamă în luna iunie a acestui an, iar de atunci artista în vârstă de 26 de ani împărtășește cu fanii săi toate aventurile pe care le trăiește alături de micuțul Sasha. Chiar dacă vorbește des despre copilul său cu Anghel Damian, Theo Rose nu a dezvăluit niciodată chipul acestuia.

Theo Rose a dezvăluit de ce nu îi arată fața copilului

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo a detaliat motivul pentru care nu i-a expus până acum chipul fiului său, chiar dacă acesta poate fi auzit gângurind în multe dintre clipurile postate de artistă pe rețelele de socializare. Theo Rose a ales să păstreze în privat aspectul fizic al fiului ei, deși îl implică în postările sale online.

Astfel, ea a oferit o explicație clară pentru această decizie, subliniind motivul pentru care a ales să nu facă public chipul lui Sasha.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Totodată, Theo Rose exprimă dorința ca Sasha să fie tratat în mod obișnuit și să nu primească tratament preferențial doar pentru că este fiul ei și al lui Anghel Damian.

„Și în afară de asta, vrem să fie tratat ca un copil normal oriunde se duce, să nu știe lumea că e copilul lui cutare. Dar a început să semene cu mine și e cam gravă situația asta, vă spun sincer”, a mai povestit Theo Rose.

Ce a spus artista despre nunta cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu discret și vorbesc rar despre povestea lor de dragoste. Cei doi l-au botezat în secret pe fiul lor, Sasha Ioan, iar în ceea ce privește nunta, amândoi își doresc un eveniment departe de lumina reflectoarelor.

Recent, într-un interviu pentru VIVA!, Theo Rose a dezvăluit când anume plănuiesc ea și partenerul ei, Anghel Damian, să se căsătorească.

„Am discutat și despre nuntă. Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha. Poate vara viitoare vom da, totuși, și o petrecere în cinstea noastră. Până atunci, avem alte planuri.”

„Nu e simplu să te împarți între familie și carieră. Nu am timp să ies în oraș cu prietenele, însă ele au învățat să treacă pe la noi, pe acasă, oricând vor să ne vadă, seara, după ce ne terminăm treburile. Cinele cu Anghel au loc mai rar, dar ele există și le prețuim mult mai mult acum”, a completat artista pentru VIVA!

Citește și:
Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express, emisiune în care a concurat alături de Maria Buză: „Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people