Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre relația cu Radu Dragomir și carieră. Ce sacrificii a făcut actrița: „Să profite de niște șanse”

Dana Rogoz a vorbit deschis despre viața de familie și lucrurile pe care le-a sacrificat pentru cariera sa.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad, în vârstă de 10 ani, și pe Lia, care are 3 ani. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Pentru Fresh by Unica, Dana Rogoz a dezvăluit cum își echilibrează viața profesională și cea personală, precum și secretul relației sale de două decenii cu Radu Dragomir. Actrița nu ezită să împărtășească cu fanii săi experiențele sale, fie ele pozitive sau mai puțin favorabile, contribuind astfel la o imagine autentică și fresh în peisajul adesea idealizat al rețelelor sociale.

„De fiecare dată când primesc o veste bună știu că va veni și una rea. Aproape că nici nu-mi vine să mă mai bucur. Iar când trec printr-o perioadă nasoală zic: „Nu, trebuie să vină și aia bună! Așa e!”, a spus Dana Rogoz.

Dana Rogoz, dezvăluiri despre viața de familie și carieră

Actrița se întreabă adesea dacă este destul de implicată în viața copiilor săi. În cadrul interviului, ea a dezvăluit că uneori simte o vină în acest sens. Cu toate acestea, chiar dacă participarea la festivaluri de film și la spectacole de teatru o țin uneori departe de casă, atunci când face un bilanț, Dana Rogoz se simte împăcată cu deciziile sale.

„Am sacrificat ce sacrifică toată lumea care vrea să performeze, care vrea să-și facă bine treaba, să profite de niște șanse. Sacrifici timp personal. Evident tot timpul există această vină că atunci când alegi un drum practic refuzi altele. Dar sunt împăcată cu mine. Apropo de timp, petrec mult timp cu copiii mei. Și eu și Radu suntem niște părinți dedicați și prezenți.” 

Între Dana Rogoz și soțul ei este o diferență de vârstă de 19 ani, însă nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor. Ba mai mult, actrița a dezvăluit că există și avantaje privind acest aspect.

„Lucrurile sunt atât de nuanțate. Probabil că a ajutat în sensul că el avea deja o anumită perspectivă, era cu un pas înainte în viață. Am trecut de vârsta pe care el o avea când noi am început relația și pot să înțeleg ce așteptări ai de la o relație pe termen lung, altfel decât înțelegeam la 19 ani. Dar nu ne-am jucat cu emoțiile noastre, cum fac tinerii. Plec la mama, două săptămâni nu mai vorbim. N-au existat niciodată glumele astea, provocările astea, să ne condiționăm. Ne-am asumat cu totul”, a spus Dana Rogoz.

Cum se înțeleg copiii ei

Dana Rogoz a vorbit recent despre relația dintre cei doi copii ai ei și fratele lor vitreg. Barbu nu studiază în România, însă, de fiecare dată când are ocazia, revine cu drag în țară și petrece timp alături de Vlad și Lia, față de care este apropiat și cu care se înțelege foarte bine. De mai multe ori de până acum, actrița și soțul ei l-au avut alături de Barbu în vacanțele lor de familie.

„Au o relație foarte frumoasă toți 3. Vlad și-a luat în serios rolul de frate mai mare al Liei și o iubește, o protejează, o alintă. Iar ea îl adoră pur și simplu. Barbu e plecat acum la studii în străinătate, dar când are o fereastră și se întoarce în țară, Vlad și Lia i-ar sta continuu în brațe, în cârcă, agățați de picioare sau fix pe cap. E minunat să îi privești, iar Radu și cu mine sperăm să fie mereu uniți, căci nu există relație mai puternică decât cea dintre frați”, a spus Dana Rogoz într-un interviu pentru viva.ro

Citește și:
Gala MET 2024: ținutele care au impresionat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people