Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează”

Dana Rogoz a dezvăluit detalii inedite despre momentele în care pleacă în vacanțe cu copiii.

Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: "Sunt niște scheme care funcționează"

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară. Cei doi își împart sarcinile de părinți, iar recent actrița a dezvăluit un truc la care apelează când vine vorba de vacanțele cu copiii.

Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre vacanțele cu copiii

De-a lungul anilor, cuplul nu s-a temut să își ia copiii în vacanțe exotice, chiar și atunci când aceștia erau foarte mici. Actrița dezvăluie că au călătorit pe distanțe lungi, inclusiv un zbor de peste 20 de ore către Bali, fără să le fie teamă de disconfortul pe care îl pot resimți cei mici în timpul călătoriilor aeriene.

Dana Rogoz a dezvăluit recent că cei mici s-au obișnuit să călătorească de când erau la o vârstă foarte fragedă și sunt de obicei foarte cuminți în timpul zborurilor. Cu toate acestea, în cazul în care se simt neliniștiți, ea și soțul ei nu se panichează și încearcă să îi calmeze pe cei mici. În general, preferă să achiziționeze bilete de avion pentru zborurile de noapte, astfel încât copiii să poată dormi liniștiți.

„Copiii s-au obișnuit că i-am luat de mici cu noi, nu sunt cei care deranjează de obicei avionul. Desigur, se mai poate întâmpla, dar nu e o tragedie, nu ne speriem. Se poate întâmpla ca unul dintre ei să aibă o seară mai proastă, dar știm niște scheme care funcționează pentru copii. Să luăm bilete pe timp de noapte ca ei să poată să dormă, au fost obișnuiți să doarmă în orice poziție și așa e mai simplu”, a spus Dana Rogoz pentru spynews.ro.

În timpul vacanțelor, când sunt departe de rutina zilnică, Dana Rogoz și soțul ei își propun să reducă timpul petrecut pe telefoane și laptopuri și să se concentreze pe a petrece timp de calitate alături de copiii lor. Pentru actriță, timpul petrecut în vacanță cu cei mici este considerat momentul lor deosebit ca familie, iar ea și soțul său sunt foarte receptivi și atenți la nevoile copiilor. Își folosesc dispozitivele electronice doar în situațiile în care este absolut necesar și nu poate fi amânat.

„În vacanță e cel mai bun timp al nostru, suntem foarte disponibili. Lăsăm telefonul ca să nu ne deranjeze sau nu luăm laptopul cu noi ca să nu lucrăm, doar pentru urgențe, în rest stăm cât mai mult cu ei. Avem mai multă răbdare și disponibilitate pentru ei”, a mai zis actrița.

Actrița, mai autoritară cu cei mici decât soțul ei

Dana Rogoz și Radu Dragomir se preocupă îndeaproape de educația și creșterea celor doi copii ai lor. În cadrul unui interviu pentru VIVA!, actrița a mărturisit că, în comparație cu soțul ei, are momente când este mai autoritară cu fiul lor, Vlad.

„Între mine și Radu, eu sunt părintele mai autoritar – părintele de teme. Am așteptări mari de el, e adevărat, pe care încerc să mi le temperez. Dar asta se întâmplă (cel puțin) din două motive. În primul rând, pentru că văd ce potențial există în el și că are o mințișoară care ar putea să-l ducă departe. Dar și pentru că ăsta e singurul traseu pe care eu îl cunosc Eu am muncit de mică pentru pasiunea mea, dar făceam și performanță la școală, deci trăgeam de mine constant.”

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri inedite despre relația cu Victor Cornea. Cum a cucerit-o sportivul: „Fix la prima noastră întâlnire'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people