Daciana Sârbu, declarații sincere despre familie: „Mi-am asumat acest rol”

Daciana Sârbu a vorbit deschis despre familia sa și cum și-a împărțit rolurile cu soțul ei, Victor Ponta.

Daciana Sârbu, declarații sincere despre familie: "Mi-am asumat acest rol”

Daciana Sârbu este cea care stabilește regulile în casă pentru copii, în timp ce Victor Ponta se dovedește a fi mai permisiv cu ei și le acordă mai multe atenții. Soția fostului prim-ministru al României susține că nu a avut în plan extinderea familiei cu încă un copil și a oferit mai multe detalii despre cum ea și partenerul ei și-au împărțit sarcinile.

Daciana Sârbu, detalii inedite despre familie

Daciana Sârbu și Victor Ponta sunt părinții a trei copii adorabili: Irina, Andrei, fiul fostului prim-ministru dintr-o relație precedentă, și Maria, micuța pe care au adoptat-o cu trei ani în urmă. La un eveniment recent, soția lui Victor Ponta a dezvăluit cum merg lucrurile la ei în familie. Deși copiii se bucură de răsfățul tatălui, ei o ascultă întotdeauna pe mamă. Daciana Sârbu recunoaște că ea este cea care impune mai mult regulile în casa lor, în special pentru fete, însă este un rol pe care și l-a asumat.

Victor se descurcă foarte bine cu fetele, pentru că mami este cea cu regulile și tati e cu distracția. Ele ascultă de mama și de reguli, mai de voie, mai de nevoie, dar ascultă. Eu mi-am asumat acest rol, să fiu mâna de fier în casă. Există reguli și consecințe pe care trebuie să le respectăm atât în societate, cât și în casă. Cea mică mai ales are foarte mare nevoie de aceste reguli pentru că până la vârsta de 5 ani ea, practic, nu le-a avut. De aceea, e foarte important ca ea să știe care sunt limitele, ce putem face și ce nu', a dezvăluit Daciana Sârbu recent, potrivit Click!

În decembrie 2020, lumea a aflat că Victor Ponta și Daciana Sârbu și-au mărit familia prin adoptarea unei fetițe. Maria, acum în vârstă de 8 ani, s-a integrat perfect în cadrul familiei și se înțelege de minune cu frații săi. Momentan, cei doi nu se mai gândesc la adoptarea unui alt copil, luând în considerare că procedura a fost destul de complexă.

„Nu știu ce voi găsi acasă la întoarcere! Cu Maria este vorba despre un proces care durează. Pot să spun că suntem bine acum, au trecut trei ani și ne-am liniștit acum. Nu m-am gândit la alt copil. Nu am exclus o altă adopție, dar nici nu am discutat despre asta', a mai mărturisit aceasta.

În 2021, Daciana Sârbu a participat la podcastul „Fain & Simplu', gazduit de Mihai Morar, unde a discutat, printre altele, și despre procesul de adopție. Atunci, ea a menționat că, înainte de a decide să adopte, atât ea, cât și Victor Ponta, au avut discuții cu Irina, fiica lor în comun, și cu Andrei, fiul pe care fostul premier îl are din prima căsătorie cu Roxana Ponta.

„Pur și simplu am simțit. În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers cumva natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei. Ea şi-a dorit foarte mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor. (…) E nevoie de multă iubire şi multă atenţie. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai lângă tine un partener care îţi dă curaj și te sprijină, poţi face orice. Am luat decizia când eram toţi.'

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri despre modul în care alege să își crească și să își educe fiul: „Nu îmi doresc să am un copil răsfățat'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people